Prognoza ne donosi promenu u Novi Sad: I dalje pljuskovi, grmljavina, do 26 stepeni

Nedelja pred nama biće nestabilna kao i protekla.
Prognoza ne donosi promenu u Novi Sad: I dalje pljuskovi, grmljavina, do 26 stepeni
Foto: 021.rs
Očekuje se promenljivo oblačno i nestabilno vreme, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, češćim u drugom delu dana.
U ponedeljak temperatura od 14 do 24 stepena. Duvaće slab do umeren, severoistočni i istočni vetar, u zoni pljuskova kratkotrajno jak i olujni.
Utorak skoro identičan - uz pljuskove s grmljavinom, s tim da će temperatura biti od 14 do 23 stepena. U sredu isto vreme i temperatura. 
 
U četvrtak slabija kiša, a temperatura će biti od 15 do 26 stepeni, dok se u petak ponovo očekuju pljuskovi s grmljavinom, uz 14 do 26 stepeni.
 
Pljuskovi i grmljavine koji se očekuju do kraja maja, ali i početkom juna, lokalno će biti izraženiji uz pojavu grada i sa velikom dnevnom količinom padavina. Očekuju se padavine od 20 do 50 milimetara u zoni najintenzivnijih pljuskova, a one lokalno mogu biti i veće.
 
Biometeorološka prognoza za ponedeljak, 29. maj:
 
Hroničnim bolesnicima i osetljivim osobama se i dalje preporučuje da se striktno pridržavaju saveta lekara i izbegavaju fizičke napore. Dodatni oprez se savetuje osobama sa srčanim i psihičkim problemima. Mogući su nervoza, zamor i smanjena koncentracija kao i tipične meteoropatske reakcije. Povećanje pažnje je neophodno učesnicima u saobraćaju.
  • dipl.ing.gradj.

    28.05.2023 15:52
    KANALIZACIJA JE BEZBEDNA
    Kanalizacija je bezbedna, sva voda će lepo oteći u Dunav bez ikakvih problema. Infrastruktura je obnovljena, odgovarajućeg je kapaciteta spram broja izgradjenih visestambenih objekata i brojem spratova. Ne treba gradjani da se brinu, imamo stabilnu vlast, stručnu i odgovorno, to što skaču poklopci i što se kanalizacija izliva svuda po gradu nije to ništa. Ne razume se naš gradonačelnik u kanalizaciju, ali se razume ko je dobar investitor i kod koga treba dobro kupiti stan. Kanalizacija je zagušena, prepuna, jer ne može da primi neplaniranu količinu vode. Kada kriminalni klanovi ugovaraju procente i izdaju dozvole, tj. donose nove planove i menjaju postojeće, ne razmišljaju o infrastrukturi, jer su dileje, jer nemaju pojma o svom poslu, jer su kupljeni itd.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti