Ligaši zbog dojava o bombama u školama traže sednicu Skupštine grada o bezbednosti u Novom Sadu

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine - Vojvođani zahteva od gradonačelnika Novog Sada i predsednice Skupštine grada da sazovu sednicu o bezbednosti Novog Sada.
Ligaši zbog dojava o bombama u školama traže sednicu Skupštine grada o bezbednosti u Novom Sadu
Foto: 021.rs
Ligaši su ovo zatražili zbog učestalih dojava o bombama u školama.
"Javnost svedoči svakodnevnim dojavama o postavljenim bombama u školama i drugim institucijama, ali i mnogim drugim vidovima narušavanja bezbednosti. Građanke i građani Novog Sada su opravdano izuzetno zabrinuti zbog veoma niskog nivoa bezbednosti u gradu i očekuju hitnu reakciju Skupštine grada, koja je centralna institucija novosadske vlasti", kažu u LSV-u.
Dodaju da bi izveštaj o stanju bezbednosti morao da podnese v.d. načelnika novosadske policije.
 
Podsetimo da su i jutros brojne škole u Novom Sadu, a ukupno 75 u celoj Srbiji, dobile dojave o bombama, zbog čega je policija još na terenu i proverava objekte.
  • White

    29.05.2023 19:41
    Da li sluzba ostavlja svoj potpis?
  • Рон Џереми

    29.05.2023 18:41
    Не треба да имаш мозак Тесле да би укапирао да исти који су писали скоро две године о убијеној певачици, пантеру из Мађарске сад ово раде са бомбама.
    Још један разлог зашто не волим маркетинг!
  • Sofija

    29.05.2023 16:29
    Napokon!
    Sramota šta se dešava!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti