FOTO, VIDEO: Prodaje se jedinstvena kuća na Tatarskom brdu - bazen, sauna, pogled, potok

Ljudi uglavnom sebi sagrade klasičnu kuću, ali ponekad se dogodi da neko izgradi neku vrstu dvorca.
FOTO, VIDEO: Prodaje se jedinstvena kuća na Tatarskom brdu - bazen, sauna, pogled, potok
Foto: NS-Group nekretnine

Takav objekat, jedinstveno dizajnirana kuća, izgrađen je na Tatarskom brdu i oglašen je na prodaju na sajtu NS-Group nekretnine.

Kuća na sprat sa od 224 kvadratna metra, sa više spavaćih soba i sopstvenom saunom, nalazi se na desetak minuta od centra Novog Sada, na placu površine od 867 metara kvadratnih.

Objekat je idealan za život, ali i za pokretanje sopstvenog biznisa. 
 
"Prizemlje nudi utočište udobnosti i opuštanja, sa dve elegantno uređene spavaće sobe, zadivljujućim zatvorenim bazenom sa saunom i vlastitim sistemom grejanja, modernom kuhinjom, prostranim dnevnim boravkom, trezarijom i udobnim kupatilom. Svaki detalj je pažljivo osmišljen kako bi se stvorilo okruženje koje odiše raskošom i udobnošću. Drugi sprat predstavlja prazno platno za pronicljivog kupca koje može personalizovati i dovršiti u skladu sa svojim jedinstvenim stilom i preferencijama. Dizajniran sa svestranošću na umu, drugi sprat obuhvata tri prostrane spavaće sobe, dodatnu kuhinju, udoban dnevni boravak, kupatilo i trpezariju", navodi se u oglasu NS-Group nekretnine. 
 
 
Osim toga, ova lokacija vam pruža potreban mir. Objekat je smešten na kraju slepe ulice, a sa trema možete da uživate u panoramskom pogledu.
 
U dvorištu je bazen, kao i potočić koji vijuga kroz imanje. 
 
 
"Staza koja vodi do ulaznih vrata podseća na veliki fudbalski stadion, stvarajući jedinstveno i zadivljujuće iskustvo ulaza. Izuzetan kvalitet materijala korišćenih tokom izgradnje ove rezidencije svedoči o posvećenosti izvrsnosti. Korišteni su samo vrhunski materijali, koji osiguravaju najveći luksuz i izdržljivost. Bilo da je za život ili izdavanje ova nekretnina neće izneveriti", zaključuju u NS-Group nekretnine.
Sprovedeni internet, struja, vodovod, telefon, kao i kablovska, nešto su što se podrazumeva. Ugrađeno je daljinsko grejanje na gas. 
 
 
Naravno, sve ovo dolazi i sa cenom od 848.720 evra.
 
Više fotografija i informacija pogledajte na sajtu NS-Group nekretnine.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti