Dveri: SNS svakodnevno ometa kampanju u Novom Sadu, trčkaraju za našim članovima

Gradski odbor Dveri saopštio je da Srpska napredna stranka danima ometa njihovu kampanju "Jedna je majka".

Kako su saopštili, u ponedeljak su članovi ovog pokreta prikupljali potpise za peticiju kada su odmah do njih štand postavili i aktivisti vladajuće partije.

Dveri poručuju da su to radili i prethodnih dana, "čime konstantno provociraju naše aktiviste i pozivaju na sukobe i nasilje".

"Ne želeći da ulaze u bilo kakve rasprave sa naprednjacima, članovi Dveri su pomerili svoj štand 100 metara niže, do zgrade glavne Pošte, nakon čega su naprednjaci momentalno potrčali za njima sa svojim štandom. Najporaznija činjenica u svemu tome je da na štandu SNS stoji natpis 'Za decu Novog Sada'", navodi se u saopštenju.
 
Dodaju da se ova situacija događa svakog dana, bez obzira na to da li su u centru grada, na Limanu kod "Informatike" ili na Futoškoj pijaci.
 
"Aktivisti Srpske napredne stranke imaju zadatak da svoje štandove postave uz naše i da, na taj način, ometaju građane da čuju naš program u vezi obnove i popravljanju uslova u svim porodilištima u Srbiji. Jasno je da je režim u panici i da svedočimo potpunoj bezidejnosti unutar njihovih redova, ali ovakvi pokušaji opstrukcije na ulici neće spasiti rejting SNS. Jasno je da njen rejting pada i ovo je samo dokaz da se, na neki način, oni nas plaše. I pored toga, apelujemo na SNS da se uzdrže od provokacija i nasilja", zaključuje se u saopštenju Dveri.
  • Branimir

    08.06.2023 07:54
    Sns
    E imate puno članova ,jako ste smešni
  • Lale

    07.06.2023 18:45
    Ide info unutar SNS-a da polako pucaju iznutra
  • Mojsije

    07.06.2023 16:52
    Ju ju
    Sta je naprednjaci (nazadnjaci) gori li kuca?!? Necete jos dugo. Bice mesta u Mitrovici ne brinite.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti