Gašić obišao pripadnika novosadske Žandrmerije ranjenog u pucnjavi u Somboru

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić obišao je danas u bolnici u Somboru pripadnika Žandarmerije u Novom Sadu Đuru Keču, koji je juče ranjen i poželeo mu brz oporavak.
Ministar je najoštrije osudio napad na policajce koji su intervenisali zbog prijave za nasilje u porodici, nakon čega je P. V. (62), kako se sumnja, ispalio više hitaca iz vatrenog oružja u njihovom pravcu, i istakao da je osumnjičeni i ranije kažnjavan, kao i da je kod njega pronađeno ilegalno oružje.
"Policijski službenici su uvek tu da brinu o bezbednosti svih naših građana, spremni da rizikuju život za njihovu sigurnost. Nećemo dozvoliti da budu meta", naglasio je Gašić. 
 
U incidentu u Ulici Stevana Sinđelića u Somboru ranjen je i Kečin kolega iz Žandarmerije u Novom Sadu Dragan Mićić, koji je nakon ukazane lekarske pomoći pušten na kućno lečenje.
 
Zbog pokušaja ubistva i nelegalnog oružja, P. V. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Somboru.
  • Pera

    09.06.2023 09:19
    Tebi ce cika Gasa ako treba polepiti plocice u kupatilu,samo reci kad junace….
  • pape

    09.06.2023 09:15
    @ Aga Atlagići legendice
    Majko, da se malo provozamo helikopterom sa Batom, a? Šta ti veliš? Mogli bi malo...
  • М

    09.06.2023 06:56
    М
    А није смео у реду чекати међу грађане да ода пошту страдалој Деци! Мршшш

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti