Dečiji festival fudbala "Kup Vujadin Boškov" tokom vikenda, danas otvaranje na Štrandu

Sedmi po redu dečiji festival fudbala "Kup Vujadin Boškov" održaće se tokom vikenda na terenu Fudbalskog centra "Vujadin Boškov" u Veterniku.
Dečiji festival fudbala "Kup Vujadin Boškov" tokom vikenda, danas otvaranje na Štrandu
Foto: FK Vojvodina
Svečano otvaranje je u petak, 9. juna u 20.30 na glavnom platou Štranda, uz bogat program za decu, uz cirkus animatore, vatromet i poklone iznenađenja i predstavljanje zemalja timova učesnika.
Na ovogodišnjem "Kupu Vujadin Boškov" učestuje čak 56 ekipa iz 11 različitih zemalja, a takmiče se generacije - 2016, 2015, 2014, 2013, 2012, 2011, 2010.
Među brojnim ekipama nalaze se i poznate iz regiona, ali i timovi iz Brazila, Kenije i Portugala. Festival organizuju Fudbalski klub Vojvodina i Grad Novi Sad.
 
Kompletan raspored utakmica i satnice odigravanja pogledajte na OVOM LINKU.
  • Napredni klub

    09.06.2023 06:36
    Lažete, lažete i na plakatu: Boškov nikad nije nosio grb sa plavom zvezdom.
  • Salajčan

    08.06.2023 17:58
    Svaka čast za turnir
    Dal će se neko setiti i Toze Veselinovića i uraditi nešto da se nastavi sećanje i podrži jedan od najboljih ikad u Novom Sadu i šire. Stariji sigurno znaju šta je sve uradio za Vojvodinu a i reprezentaciju,pa mislim da je malo i zaboravljen od strane kluba,grada,a i države

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti