Rekonstrukcija autobuske stanice na proleće

Rekonstrukcija Međumesne autobuske stanice počeće na proleće.

Rekonstrukcija Međumesne autobuske stanice počeće na proleće.

Gradski prevoznik je opredelio 78 miliona dinara za prvu fazu radova, a očekuje se da deo sredstava izdvoji i grad iz budžeta. Predviđeno je rušenje postojećih perona, pa zatim i njihovo proširivanje na deo gde se sada nalaze kiosci za prodaju novina i hrane.

Radovi bi obuhvatili i preuređenje dolaznih perona i mesta gde se parkiraju autobusi. Obaviće se i asfaltiranje saobraćajnih i pešačkih površina. Upravna zgrada bi trebalo da bude proširena i preuređena iznutra, gde bi bila osavremenjena šalter sala, kao i fasada. Rekonstrukcija stanice će trajati duže od godinu dana.

  • Sloba

    16.11.2011 09:19
    Možda bi bilo lepo...
    ... da se MAS proširi na celu potkovicu i tamo ka "šumici" pa da se izdvoji deo za međugradske autobuse, deo za prigradske i deo za gradske. Ono što bi još moglo da se uradi jeste da se izgradi kupola u kojoj će biti autobuska (pogledajte stanicu Makedonia u Solunu)
  • toma

    15.11.2011 23:16
    ligi treba još novaca...
    Ma što se već jednom ne rasčisti čime se bavi GSP. Ma šta će medjumesna stanica pod ingerencijom gradskog saobraćaja koji treba da se bavi prevozom gradjana u gradu. Sasvim druga organizacija prevoza i saobraćaja je u medjumesnom prevozu. Dovoljno ima problema u organizaciji prevoza u gradu pa neka se GSP bavi zbog čega je i osnovan. Nova stanica je svetskog tipa i treba je koristiti, posebno Vojvodina ATP kao jedan od prvih i najboljih prevoznika na teritoriji cele nekadašnje Jugoslavije. Treba da nam bude za primer kao prevoznik jer sam tamo radio kada nije bilo ovakvih političkih direktorovanja i loših kadrova u saobraćaju.
  • mimi

    15.11.2011 21:12
    Puste price..Osecam da od ovog nista nece biti..Idu izbori pa malo da ,,oduseve,,gradjane

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti