FOTO: Turbo kružni tok kod Spensa uskoro gotov - evo šta se trenutno sređuje

Još manje od mesec dana ostalo je do završetka izgradnje turbo kružnog toka kod Spensa.
FOTO: Turbo kružni tok kod Spensa uskoro gotov - evo šta se trenutno sređuje
Foto: Grad Novi Sad
Kako kažu u gradskoj upravi, izgradnja kružne raskrsnice Bulevara cara Lazara i Fruškogorske ulice odvija se intenzivnim tempom i biće završena do kraja juna, dva i po meseca pre ugovorenog roka. 
Trenutno se stavlja završni sloj asfalta na izlivnoj traci prema TC "Promenada" i asfaltiraju pešačke i biciklističke staze.
 
"Pored toga, u toku su radovi na humuziranju zelenih površina i postavljanju vertikalne saobraćajne signalizacije. U narednim danima obaviće se obeležavanje horizontalne saobraćajne signalizacije na novoizgrađenim saobraćajnim površinama", kažu u Gradskoj kući.
 
 
Podsećaju da je i dalje na snazi zabrana saobraćaja na parnoj strani Bulevara cara Lazara, od Sutjeske ulice do Promenade, dok se dvosmerni saobraćaj odvija u suprotnoj kolovoznoj traci. 
 
 
Takođe, sa Bulevara cara Lazara nije omogućen kolski pristup Promenadi i Spensu.
 
 
"Molimo sugrađane za još malo strpljenja", kažu u Gradu. 
  • jel ovo

    13.06.2023 08:44
    neka sala
    cekaj kruzni tok pa dva semafora, da li neko, na primer gradonacelnik moze ovo da objasni. Jasno je da je potrebno preci ulicu i uci u promenadu ali to su mogli na drugi nacin da urade. bice haos a bilo je ok
  • Čika

    13.06.2023 07:18
    @ Лиманац
    Bar za mene - nova reč, nepoznato kako se gradi. Ali verovatno HUMUS - HUMUZIRANJE, a HUMIZIRANJE (tako neki pišu) od HUMIS...
  • Goran NS

    12.06.2023 16:43
    Turbo!?! ... ovaj kruzni tok je TURBO de.ilno napravljen, sa DVA SEMAFORA!!! NARAVNO ZBOG promenade ...FUJ BANDO

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti