Čanak tvrdi da mu je pretio Srđan Đoković, kaže da je prijavio slučaj policiji

Nekadašnji predsednik LSV Nenad Čanak izjavio je danas da mu je Srđan Đoković, otac tenisera Novaka Đokovića, pretio preko telefona.
Čanak tvrdi da mu je pretio Srđan Đoković, kaže da je prijavio slučaj policiji
Foto: 021.rs
Naveo je da je to prijavio policiji i da će tražiti dodatnu policijsku zaštitu.
"Rekao mi je da ako još jednom uzmem njegovo dete u usta, da će mi j... majku, pretio mi je i vređao me", rekao je Čanak za Betu.
Dodao je da je pretnje prijavio policiji i najavio da će tražiti dodatnu policijsku zaštitu jer je Srđan Đoković "viđen u kriminogenom okruženju".
 
"Viđen je, na primer, sa (predsednikom manjeg bosansko-hercegovačkog entiteta Republike Srpske) Miloradom Dodikom. Sa starim Dodikom, koji nije kao ovaj neo-Dodik slavio (osuđene ratne zločince) Radovana Karadžića i Ratka Mladića, slagao sam se u mnogim stvarima, a sa ovim neo-Dodikom sam saglasan u vezi sa Đokovićima", kazao je Čanak.
Precizirao je da ga je Srđan Đoković zvao danas u 12.43 sati.
 
"Siguran sam da bi BIA mogla da dostavi transkript tog razgovora, pošto bi bilo razočaravjuće da ga nemaju", rekao je Čanak.
  • Logi

    17.06.2023 14:44
    pajaci
    njega i Šekija gazda izvuče iz fijoke obično godinu dana pred izbore da talasa
  • Jasika

    16.06.2023 08:40
    Nasilje
    Čanak je savršeno besprizoran.
  • SS

    15.06.2023 22:51
    Atheist rap
    Nipošto ne parkirati trabant blizu njega...!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti