Vozači, pripremite živce: Počeli radovi u Jovana Subotića, saobraćaj obustavljen u delu ulice

Obnova kolovoza u Ulici Jovana Subotića počela je danas, zbog čega je došlo do izmene režima saobraćaja.
Vozači, pripremite živce: Počeli radovi u Jovana Subotića, saobraćaj obustavljen u delu ulice
Foto: 021.rs
Kako kažu u gradskoj upravi, ova ulica je zbog izrazitih oštećenja kolovoza određena kao prioritetna za urgentnu sanaciju.
U prvoj fazi radovi se izvode u delu od Kisačke ulice do Ulice vojvode Bojovića (bez raskrsnica) i na ovoj deonici je do 1. jula obustavljen saobraćaj
"U narednoj fazi radovi će se obavljati u drugom delu Ulice Jovana Subotića, o čemu će javnost blagovremeno biti obaveštena", kažu u Gradskoj kući.
 
Dodaju da će Grad "nastojati da do kraja godine što više saobraćajnica dobije kvalitetne podloge, a jedan od većih poduhvata biće rehabilitacija Bulevara oslobođenja".
  • NS

    17.06.2023 07:41
    Organizacija
    Koji genije je smislio zatvaranje ulice pred vikend i najavljene padavine? Putari neradne ni radnim danima a kamoli vikendom. Uh, sad se setih jel to najavljena protestna šetnja tom ulicom?
  • Putar

    16.06.2023 11:17
    Razmaženi Novosađani
    Znate li dragi sugrađani zašto su nam ulice takve? Zato što kukumavčite čim padne sneg da se soli do iznemoglosti! Ako se ne vidi crni asfalt u januaru, odmah: gde su putari, iznenadio ih sneg u januaru i slične dosetke. Po zakonu se kreće sa raščišćavanjem snega dva sata po prestanku padavina, ali ako ne mogu da nagarim 80 km/h po bulevaru onda: kme kme! E zato Jovana Subotića izgleda kao oranje Kraljevića Marka. I biće takva za tri godine čim se propisno osoli!
  • /

    16.06.2023 11:11
    /
    @Dada
    na 100m dalje se ljusti fasada koju ste 'renovirali' prosle godine.
    ej, godinu dana vam nije izdrzala

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti