"Čistoća": Tvrdnje POKS-a netačne, niko nije premešten na deponiju

Rukovodstvo JKP "Čistoća" za 021.rs demantuje tvrdnje Pokreta obnove Kraljevine Srbije da su radnici koji su odbili da idu na miting SNS-a premešteni na deponiju.
"Čistoća": Tvrdnje POKS-a netačne, niko nije premešten na deponiju
Foto: 021.rs

Kako navode, u prethodnih mesec dana niko od zaposlenih nije premešten na radna mesta na Gradskoj deponiji, "niti se nad ijednim radnikom vrši mobing".

"Naprotiv, svedoci smo da naše preduzeće daleko ažurnije obavlja svoju delatnost, da smo otvoreniji i servilniji za naše sugrađane", navode iz javnog preduzeća za 021.rs.

Kako kažu, preduzeće radi u najboljem interesu svih građana i zaposleni se raspoređuju unutar organizacije u skladu sa tim.
 
"To nije bio slučaj u prethodnom periodu kada su tvorci ovih tvrdnji bili na čelu preduzeća", ističu.
 
POKS je ranije danas saopštio da su radnici koji su odbili da idu na miting SNS-a u Beogradu premešteni da rade na deponiji, ne otkrivajući o kojem broju radnika je reč.
 
Predsednik POKS-a Dragoslav Mihailović rekao je da direktor "otvoreno preti radnicima da će, ukoliko ne pređu u SNS, raditi na deponiji, a zatim dobiti i otkaz".
 
Poslanik Pokreta obnove Kraljevine Srbije u Skupštini Vojvodine Novak Maksimović, ekonomista po zanimanju, za 021.rs je rekao da su ga premestili na deponiju kada je odbio da pređe u vladajuću stranku. On je poručio da je zbog toga tužio firmu za mobing. 
Podsetimo, koalicija između SNS-a i POKS-a raskinuta je u februaru ove godine, nakon sednice o Kosovu u Skupštini Srbiji. Ubrzo su usledile ostavke POKS-ovaca na funkcije u gradskoj vlasti i preduzećima, nakon čega je više od 120 članova ove stranke prešlo u SNS.
 
POKS je tada optužio SNS da su njihovim članovima zapretili otkazima ukoliko ne pređu u vladajuću stranku.
  • Ekipa sa kapije

    17.06.2023 09:35
    Pozdrav gospodinu Maksimovicu za kojeg smo putem medija čuli da je zaposlen kod nas. Odgovorno tvrdimo da ni on ni žena nikada nisu bili na poslu sto ćemo na sudu i potvrditi. A za ovu javnu sramotu koju ste naneli firmi i direktoru ćete debelo platiti. Neće vam ni biti problem jer deceniju primate platu ali ne radite ništa. Takodje imamo i dokaz da ste službeno vozilo koristili za potrebe stranke i time oštetili budžet dodatno. Sve se vraća-sve se placa.
    Vidimo se na sudu pa ćemo videti da li istinu govori on ili nekoliko stotina zaposlenih
  • Raub

    16.06.2023 12:59
    Popodnevne akcije dobrovoljnog skupljanja smeća na crnom viru u Kaću,čvarak fest i poltronisanje nazovi fakultetlija sa kupljenim diplomama....I ko preleti treba na kante ili deponiju da se malo čeliči i da uvek bude na pameti da može opet nazad...Vama je dovoljno da je patrijota preleteo i opet službeno auto...Tako će i konobar poslanik ako ga ubedi kolega iz susednog sela Kać!!!

  • Liman država

    15.06.2023 21:08
    Laže SNS
    nisam ljubitelj poksa ali sta ljudima tamo rade u čistoći je stravično.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti