Novosađani, biće toplo, ali: sunce, kiša, sunce, kiša

Petak će biti sunčan i topao.
Novosađani, biće toplo, ali: sunce, kiša, sunce, kiša
Foto: 021.rs
Temperatura će biti od 14 do 29 stepeni.
U subotu minimalno svežije i mogući su pljuskovi sa grmljavinom. Temperatura od 16 do 27 stepeni. U nedelju promenljivo oblačno, bez padavina, a temperatura će biti od 17 do 26 stepeni.
Ponedeljak ponovo sunčan, a maksimalna dnevna temperatura biće 28 stepeni. U utorak je moguća kiša, a najviša dnevna temperatura biće 29 stepeni. 
 
Biometeorološka prognoza petak, 30. jun:
 
Biometeorološka situacija će biti relativno povoljna za većinu hroničnih bolesnika, kojima se preporučuje umerena aktivnost i adekvatno odevanje. Osobama sa srčanim problemima se savetuje izvestan oprez. Moguće su glavobolja, razdražljivost i bolovi u kostima i zglobovima.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti