VIDEO: Prinudno iseljenje žene u Jevrejskoj, policija ne dozvoljava prilaz, stigla i žandarmerija

Aktivisti, komšije i prijatelji 70-godišnje Novosađanke Milke Grbić pokušavaju da spreče prinudno iseljenje ove žene iz stana u Jevrejskoj 3, u kojem živi kao nekadašnja zaposlena u preduzeću "Hleb".
VIDEO: Prinudno iseljenje žene u Jevrejskoj, policija ne dozvoljava prilaz, stigla i žandarmerija
Foto: 021.rs

Reč je o dvorišnom stanu koji je Milka dobila na korišćenje pre oko 25 godina, u delu zgrade koji je još uvek zvanično u vlasništvu preduzeća.

Prema informacijama reportera 021.rs sa terena, izvršitelj Dragan Dragović pokušava da sprovede izvršenje jer je stan, u međuvremenu, dobio novog vlasnika.

Informacije o ovom vlasniku ne postoje. Milka je starija žena koja nema pravnog zastupnika, a pomoć joj pružaju aktivisti "Krova nad glavom", komšije i prijatelji. 
 
 
 
 
 
Na terenu je prisutno oko 20 pripadnika policije, koji ne dozvoljavaju nikome da priđe stanu.
 
 
Prilaz je policija zabranila i našem reporteru.
 
 
U međuvremenu je kao "pojačanje" stigla i žandarmerija.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Radio 021 (@radio_021)

 
Na terenu je i Hitna pomoć.
 
 
  • Mb

    13.12.2023 21:25
    Kriminal i korupcija
    I kriminalno i koruptivno i uzasno. Nista bolje nije ni u Beogradu, u kome ni sudovi vise ne postoje. Strah i sila koja ubija i otima nasilno, i zalist da policija ne sprecava. Pomazu narodu, ubijajući ga. Konz Lager.
  • NN

    06.07.2023 16:30
    socijalni slučaj
    Sudeći po penziji, gospođa je zaista socijalni slučaj, Ali imajući u vidu nešto što je rekla, trebalo bi ipak sagledati stvar malo šire i saznati još mnogo toga o celom slučaju! Valjda se za toliko godina moglo tražiti rešenje, kako su ostali radnici Hleba to rešili, nisu se valjda svi našli u ovoj situaciji? Nekako je svima promaklo da je žena rekla da će noć provesti u kolima! Nešto se tu ne uklapa, pa bi bilo dobro saznati i druge detalje - do izvršenja dolazi tek posle dugog postupka i nije verovatno da o tome nije ništa znala!
  • Jelena

    06.07.2023 13:20
    Alan Ford
    Udri sirotinju, otimaj od nje i daj sve bogatašima koji ne znaju šta će od para, kvadrata i skupih kola. Sramota je da žena provodi noć napolju, je li moguće da niko od institucija, socijalne službe, Srpska pravoslavna crkva, Grad Novi Sad ne mogu pomoći u ovoj situaciji. Nek neko od vladika proda svoj skupi audi i kupi ovoj ženi neki smeštaj, ako je pravi hrišćanin.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Preminuo Živan Berisavljević

Veliki borac za Vojvodinu i kritičar nacionalizma, nekadašnji visoki funkcioner Titove Jugoslavije i ambasador SFRJ u Londonu Živan Berisavljević preminuo je u 89. godini.