VIDEO: Ovo je Novosađanka koju su izvršitelji i žandarmerija izbacili iz stana u Jevrejskoj

Milka Grbić izbačena je danas iz stana u Jevrejskoj 3 u Novom Sadu, u kojem je živela 25 godina.
VIDEO: Ovo je Novosađanka koju su izvršitelji i žandarmerija izbacili iz stana u Jevrejskoj
Foto: 021.rs
Aktivisti, komšije i prijatelji ove Novosađanke pokušali su danas popodne da spreče njeno prinudno iseljenje iz stana, u kojem živi kao nekadašnja zaposlena u preduzeću "Hleb", ali su joj posle više sati izbacili stvari i stavili katanac na vrata.

Ona za 021.rs kaže da joj niko nije ponudio pomoć, a da sa 27.000 penzije od koje živi, ne vidi drugo stambeno rešenje. 

Navodi da će ovu noć provesti u automobilu, jer ne sme da ostavi stvari, ali i da nema gde da ode.

"Nemam gde da odem, spavaću u kolima. A gde da odem na mesec dana i da spavam, pa šta ću sa ovim stvarima, ne mogu da ih kupim od 27.000 penzije", navodi ona za naš portal i napominje da ne postoji osnov po kojem su je izbacili i da ona nije dobila nikakvu presudu.
 
Na terenu je danas bila i Hitna pomoć, a oko 20 pripadnika policije i žandarmerije nisu dozvoljavali nikome da priđe stanu.
 
Reč je o dvorišnom stanu koji je Milka dobila na korišćenje pre oko 25 godina, u delu zgrade koji je još uvek zvanično u vlasništvu preduzeća.
 
Prema informacijama reportera 021.rs sa terena, izvršitelj Dragan Dragović sproveo je izvršenje jer je stan, u međuvremenu, dobio novog vlasnika.
 
Informacije o ovom vlasniku ne postoje.
 
Milka je starija žena od 68 godina koja nema pravnog zastupnika, a pomoć joj pružaju aktivisti "Krova nad glavom", komšije i prijatelji.
Za krov nad glavom otvorio je račun, preko kojeg se može pomoći ovoj ženi: 200-32315429-94 na ime Milka Grbić.
  • Ja

    09.07.2023 11:40
    Da li je stvarno neko mislio da će žena sa tom penzijicom da se sačuva od deložacije u Jevrejskoj 3? Kako da ne!
  • Mica

    08.07.2023 13:00
    uzas
    Boga se ne boje, sveta se ne stide
  • Miki

    08.07.2023 11:47
    Aj realno
    Privatna svojina je neprikosnovana....Nema ko da je urusava....Zao mi je zena ali ako je tudja imovina ona nema tu sta da trazi.....puno je dusebriznika al stavite se ato neko kaze u poziciju vlasnika...nije ona njemu draza od sebe.naravno ako je neko od dusebriznika zeli primiti u svoju sobu ne znam sta cekate.Ja ne bi, a vidim ni mnogi od vas...dakle dom

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti