NeVEROvatne cene u Super Veru – ponuda koja se ne propušta

Na novom mestu za kupovinu veličine 10.000 kvadrata u Novom Sadu - Super Veru, uobičajene su privlačne akcije.
Tu je i Jumbo, koji je inače poznat po inicijalno niskim cenama, sa svime što vam je potrebno za pokućstvo, proslave, kućne ljubimce, poklone, letovanje i decu.
Od danas do 23. jula određeni artikli su znatno sniženi - neki i više od 50 odsto, te omiljene namirnice za trpezu i uživanje u letu, ali i kućne potrepštine i, na primer, bicikle, možete priuštiti povoljno i sa znatnom uštedom.
U isto vreme, ako ste učlanjeni u program lojalnosti Vero klub, kupovinom skupljate bodove koje kasnije konvertujete u vaučere vredne od po 200 i/ili 500 dinara. Više o tome na OVOM linku.
 
Iskoristite ovu priliku za kupovinu po neVEROvatnim - posetite Super Vero već danas.
 
Na primer, bicikl za decu sa korpom, točkićima i dodatnim sedištem za lutke košta svega 5.999 din, a bicikli Medacom za odrasle se mogu kupiti po ceni već od 12.299. Sladoled Aloma 4 reasons fruty od 1.500ml košta samo 399 din.  Grčka sveža orada je 699, a svinjska plećka 499 dinara. Barila špagete no.3 su samo 144 din, Lino Lada Gold 650 g je 499 dinara, a Monini ekstra devičansko maslinovo ulje litar je 1.149.
 
Bio bi dugačak tekst da sve nabrajamo, pa vas pozivamo da prelistate liflet i upoznate se sa kompletnom ponudom.

Iz Jumbo dela izdvajamo bež platno tendu 3x3m po ceni od 2.999 dinara, baklje za borbu protiv komaraca od po 199 dinara, ali i neverovatne nepromočive LED lopte za igranje u bazenu i po travi – sa bojama koje se menjaju uz pomoć daljinskog (799 dinara). Tu je i aparat za pravljenje šećerne vune i drugi zanimljivi proizvodi koji se teško mogu naći u drugim marketima.
Brendovi Jumbo i Super Vero krajem prošle godine otvoreni su u Novom Sadu, na uglu Partizanske i Industrijske ulice.
 
Super Vero je jedini maloprodajni lanac supermarketa u Srbiji koji nudi širok asortiman izuzetno kvalitetnih grčkih proizvoda - više od 600 vrsta.
 
Jumbo Novosađanima nudi širok asortiman proizvoda za dom i porodicu. Nakon objekta u Grčkoj, novosadski Jumbo je najveći na Balkanu.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti