CK13: Američkoj umetnici nije bio dozvoljen ulazak u Srbiju, uz zastrašivanje i vređanje

Koncert Emme Rut Rundle (sa Williamom Fowlerom Collinsom) u Novom Sadu otkazan je jer američkoj umetnici nije bio dozvoljen ulazak u Srbiju, saopšteno je iz CK13.
CK13: Američkoj umetnici nije bio dozvoljen ulazak u Srbiju, uz zastrašivanje i vređanje
Foto: 021.rs

Kako navode, ulazak u Srbiju joj je uskraćen uz maltretiranje, zastrašivanje, vređanje i oduzimanje ličnih stvari od strane srpske granične policije.

"Učinili smo sve što je bilo u našoj moći da joj omogućimo ulazak u zemlju, ali je usled doživljenog nasilja, pretrpljenog šoka i straha, Emma Ruth Rundle odlučila da odustane od drugog pokušaja ulaska u Srbiju", navode iz Crne kuće.

Dodaju da će oni koji su kupili karte uskoro biti obavešteni o povratu novca.
 
Koncert je trebalo da bude održan u petak uveče u Sinagogi.

Teme

CK13
  • Komifo

    23.07.2023 09:13
    @Изногуд

    A što bi te to zanimalo tako nasukanog u tuđini, treba da misliš kako kući da se vratiš.
  • Mudri

    23.07.2023 08:40
    Prvo, koncert je trebalo da bude u Sinagogi, što već znači da je značajniji izvođač, bez obzira na to što neko nije čuo za nju. Drugo, na evropskoj je turniji i do sada ni u jednoj zemlji koncert nije otkazan, a sumnjam da će i biti u ostatku turneje. Granična policija svakako ima pravo da ne dozvoli ulazak ukoliko je to opravdano, i zaista bih voleo da čujem njihovo objašnjenje, a do tada ne mogu da se otmem utisku da je ovo planiralo, prvo sa aktivistom koji živi u Beogradu koji je posle ipak ušao u zemlju, a sada i sa Emom.
    I možda bitnije, ako nešto ne znate i tabu vam je poput šta radi CK13 i ko je umetnica, predlažem da posušate neki snimak na YT, ništa ne košta i niko vas ne mora videti ako vas je sramota mišljenja mase ili da prošetate do CK13 i popijete kafu-pivu, ko šta želi, imaju divnu baštu.
  • Изногуд

    23.07.2023 00:42
    @1914
    А због чега би било планирано да се дотична спречи да уђе у Србију?
    Ко је она, због чега је битна?
    Да није можда битна установа ЦК13?
    Живим у НС, а немам појма шта представља та црна кућа, нити ме интересује.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti