Otkazana sednica Skupštine grada Novog Sada

Sednica Skupštine grada, koja je trebalo da bude održana u utorak, otkazana je.
Otkazana sednica Skupštine grada Novog Sada
Foto: 021.rs
To je u ponedeljak saopšteno iz gradskog parlamenta.
Kako navode, Gradsko veća je danas, 24. jula, dostavilo obaveštenje da, zbog vanredne situacije na teritoriji grada nakon nevremena, povlači iz procedure odluke o kojima je trebalo da se raspravlja na sednici.
Bilo je planirano da novosadski odbornici glasaju o izradi regulacionog plana prostora Brodogradilišta sa okolinom, što javnost prepoznaje kao projekat "Novog Sada na vodi".
 
Između ostalog, trebalo je da se usvoji i odluka o povećanju subvencija za boravak dece u privatnim vrtićima, kao i o novim uslovima za isplatu subvencije.
 
Na dnevnom redu je bio i rebalans budžeta, kao i imenovanje vršioca dužnosti direktora JKP "Stan".
  • @pobesneli Laloš

    25.07.2023 19:30
    Namee
    Zna li neko kako se zove dotični, kad ga već prozivate? Koje mu je radno mesto u EPS-u? Da li je evidentirano njegovo prisustvo na radnom mestu u vreme kada je fotografisao?
  • @pobesneli lalos

    25.07.2023 16:25
    Mi mislili da je ta afera završena. Kad sad cujem on ponovo slika. Zna li neko šta će gradonačelniku 3 fotografa? U čemu je fora? Zar on stvarno ne može da plati profesionalca kad već toliko voli da se slika? Zašto radnik epsa za vreme radnog vremena ide da slika? Zašto ne sklanja granje zašto se ne javlja na telefon,zašto ne namesta pokidane žice??!
  • Nina

    25.07.2023 07:59
    ?
    Nikad u Srbiji nece biti bolje pored ovakvih komentara i nerealnosti...
    Oni koji imaju kuce i ljudi sa sela ce sami da saniraju stetu,sklanjaju granje,namestaju crepove,iako izdvajaju vise od nas.... .....a mi, gospoda iz grada isto imamo vanrednu situaciju -nerada....kao i odbornici ...
    Samo iz fotelje direktiva....
    I nemamo opoziciju od vec vise od
    70 godina.....a ne od 2012....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti