Protest protiv nasilja u petak u Novom Sadu: Šetaće se od Dunavskog parka do uništenog koprivića

Novi protest protiv nasilja održaće se u petak, 28. jula u Novom Sadu.
Protest protiv nasilja u petak u Novom Sadu: Šetaće se od Dunavskog parka do uništenog koprivića
Foto: 021.rs
Okupljanje je kod jezerceta u Dunavskom parku u 19 časova
"Učesnici protesta će se potom uputiti u šetnju Bulevarom Mihajla Pupina do ulice Modene sa krajnjim odredištem kod srušenog stabla koprivića starog više od 150 godina. Ovim protestnim skupom organizatori žele da naglase da je stradao još jedan od simbola grada Novog Sada usled nesposobnosti, bezobzirnosti i halapljivosti naprednjačkih vlasti", kaže novosadski odbor Demokratske stranke u saopštenju.
Takođe, ovim činom organizatori žele da pošalju poruku "da se protesti neće i ne mogu zaustaviti sve do ispunjenja postavljenih zahteva" i naglašavaju "da sve mora da stane kako bi Novom Sadu, Vojvodini i Srbiji bilo bolje".
 
Organizatori protesta su Stranka slobode i pravde, Srbija centar - SRCE, GP Bravo, Most solidarnosti, Nova - Da se struka pita, Narodna stranka, Zajedno, Demokratska stranka, Pokret za preokret, Pokret slobodnih građana, OSA i Zeleno - levi front.
  • ssbrkić

    27.07.2023 14:59
    sramoto
    Ljudi učinite to što drugima savetujete, latite se posla, čistite, spremajte i pomažite, propagandu zaboravite. Da ne zaboravim, odgovaraće svi, pa i oni koji se bave progandom, botovi.Niste to znali?
    Vredelo je onda da kažem.
  • betmen

    26.07.2023 15:51
    @pajo patak
    E moj pajo patku, da li si nekada čuo za ironiju??? Ti ćeš da mi kažeš gde ide dvojka, naravno da ide iz centra , zato sam i rekao krug dvojke jer je centar kruga, zar ne???
  • злица

    26.07.2023 13:54
    ?
    ? Кад и дали ми плаћамо и ртв војводина,ако плаћамо зашто се не иде до њих.Чисто подсећања само да постоје ради нас а не ми ради њих.Као покраинска телевизија треба да извештавају, о дешавањима у покраини.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

FOTO: Ovako će izgledati crkva kod Štranda

To što ni regulacioni plan nije usvojen, ni zemljište prodato Srpskoj pravoslavnoj crkvi ne sprečava krugove bliske Eparhiji bačkoj da dele fotografije projekta crkve kod okretnice Štranda.