"Čistoća" apeluje na Novosađane: Nakon sanacije ne bacajte šut i crep u kante

Novosađani koji žive u kućama nakon završene sanacije oštećenja od nevremena šut i crep ne treba da bacaju u svoje kante.
"Čistoća" apeluje na Novosađane: Nakon sanacije ne bacajte šut i crep u kante
Foto: 021.rs
To je saopštila JKP "Čistoća".
Kako kažu u ovom preduzeću, ukoliko građani to učine, radnici Čistoće neće biti u mogućnosti da isprazne te kante.
"Ovakav način odlaganja otpada oštećuje i posude i kamione", zaključuju u Čistoći.
  • Vlada

    26.07.2023 14:34
    @Pop
    Upravo to htedoh napisati. Kao da in namerno bacaju o asfalt. Kante mi stoje zasticene od sunca i kise a raspale se od udaranja. Koliko puta ih lepo zamolih ali nema vajde.
  • Milan

    26.07.2023 12:42
    Kante i šut
    Kante sa običnim otpadom su teške, a kamoli sa šutom. Treba dići to i istresti. Jeste da im je saopštenje "čudno", i neopravdano ali savet; u mom komšiluku, nas nekoliko komšija iznajmili kontejner, 4000dinara, svi potrpali polomljeni crep, grane, i jos ko je sta imao iz dvorista, odneli, i resili se posle olujnog otpada. Pozdrav
  • Djordje

    26.07.2023 12:41
    Nebriga
    Godinama i Vojvode Knicanina nema kontejnera za bastenski otpad iako su sve kuce u okolini. Gradjanima je receno da bastenski otpad ostavljaju na zelenoj povrsini kod grobpja. Isti taj otpad nosi se 2x godisnje, kiji kad podignu vidite mrtve pacove. Kada sam zvao uporno su mi govorili da se na Slanoj bari i Salajci otpad nosi tim i tim danima. Dajle, oni nemaju pojma o kom delu grada ja pricam.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti