Nikada popularniji: Ovo su traženi kursevi nege i lepote u Novom Sadu, mnogi dobro zarađuju

Industrija lepote vrlo je popularna i taj trend samo raste. Mnogi se odlučuju da se puno radno vreme posvete različitim poslovima u oblasti nege i lepote.
Nikada popularniji: Ovo su traženi kursevi nege i lepote u Novom Sadu, mnogi dobro zarađuju
Foto: Pixabay

Razlog je, osim individualnog interesovanja za ove oblasti, i mogućnost odlične zarade.

Danas na jednom mestu možete da pronađete oko 50 kurseva za vrlo tražene poslove - od profesionalnog šminkanja i šišanja, manikira, crtanja obrva, do vrlo traženih kozmetičkih tretmana poput filera i PRP.
Stručna obuka u ovim poslovima izuzetno je bitna zbog direktnog rada sa klijentima i njihove maksimalne bezbednosti. Na drugom mestu je zadovoljstvo koje će, ukoliko se odlučite za pravo mesto, biti zagarantovano.
 
Zato je prava adresa Akademija Oxford, koja nudi pomenutu bogatu ponudu kurseva iz oblasti nege i lepote. 
 
Ukoliko se odlučite za kurs za profesionalno šminkanje, u školi ćete za tri meseca steći neophodna znanja i veštine potrebne za primenu svih traženih tehnika šminkanja. Kurs podrazumeva teoriju i praksu, a detalje pohađanja nastave možete da dogovorite sa svojim mentorima. Sav materijal za teorijsku nastavu obezbeđuje Akademija Oxford i uračunat je u cenu kursa.
 
Praktičnu nastavu obavljaćete u profesionalnim salonima, sa iskusnim šminkerima sa kojima Akademija Oxford godinama uspešno sarađuje.
 
Jedna od traženih veština u ovoj oblasti su tehnike tretmana obrva, a konkretno japanska tehnika senčenja. Trajanje specijalizovanog kursa zavisi od veličine formirane grupe, a budući da interesovanje vlada gotovo uvek, zainteresovani polaznici neće dugo čekati. 
 
Kao i prilikom pohađanja svakog kursa, polaznici će dobiti važeći sertifikat koji mogu da koriste prilikom zapošljavanja ili traženja posla, odnosno i u Nacionalnoj službi za zapošljavanje. 
 
Isplatiće vam se i pohađanje specijalizovanog kursa za profesionalnu nadogradnju kose, u ovkiru kog ćete od iskusnih stručnjaka učiti osnove i detalje modernih tehnika nadogradnje kose, u skladu sa potrebama klijenata i mušterija. Imate mogućnost grupne i individualne nastave, u skladu sa sopstvenim potrebama i organizacijom vremena, dok se praksa obavlja u pomenutim salonima sa kojima Akademija Oxford dugo sarađuje.
 
Zahtevi su malo stroži kad je u pitanju kurs za primenu filera - ipak je reč o pacijentima koji dolaze da bi ispunili određena očekivanja i dobili uslugu iz oblasti estetske medicine. Zato je prilikom apliciranja neophodno da posedujete diplomu medicinskog/stomatološkog fakulteta.
 
Dodatno znanje koje ćete steći na ovoj stručnoj obuci otvara vam mnoga vrata. Predavači u okviru kursa su internacionalni treneri za hijaluronske filere, doktori specijalisti sa kojima možete da ostvarite i uspešnu buduću saradnju. 
 
Prijave za ove i mnoge druge kurseve u ponudi Akademije Oxford otvoreni su čitave godine. Na vama je jedino da se prijavite već danas i date sebi šansu da radite posao koji volite, a o njega i da dobro živite.
 
Spisak svih kurseva iz oblasti nege i lepote potražite OVDE, a svoju prijavu možete da ostvarite u bilo kojoj poslovnici u Srbiji.

U Novom Sadu prijave su otvorene u poslovnici na Trgu Marije Trandafil 14, na brojeve telefona: 021/30-08-121 i 069/10-30-584, kao i na mejl novisad@akademijaoxford.com.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti