Novosađani, pripremite se za nove gužve: Počinje obnova kolovoza kod Futoške pijace

Privremena zabrana saobraćaja u desnoj kolovoznoj traci Bulevara oslobođenja, od Jevrejske do ulice Pavla Papa, u smeru ka Železničkoj stanici, počeće danas, 2. avgusta.
Novosađani, pripremite se za nove gužve: Počinje obnova kolovoza kod Futoške pijace
Foto: 021.rs

Saobraćaj će biti zabranjen zbog nastavka obnove kolovoza. 

Iz gradske uprave navode da će se u toku radova saobraćaj na ovoj deonici odvijati dvosmerno u suprotnoj kolovoznoj traci, uz ograničenje brzine na 30 km/h.

Takođe danas, 2. avgusta, planirano je obeležavanje horizontalne saobraćajne signalizacije u levoj kolovoznoj traci na Bulevaru oslobođenja, od Bulevara kralja Petra I do Bulevara Jaše Tomića.
 
"Ukoliko vremenske prilike dozvole obavljanje navedenih radova, u popodnevnim časovima može se očekivati puštanje u saobraćaj ove deonice", navode.
 
Apeluje se na sve učesnike u saobraćaju da imaju strpljenja i razumevanja, te da posebnu pažnju obrate na saobraćajnu signalizaciju.
  • Građanin

    02.08.2023 15:58
    @Ha
    Adice nisu Novi Sad! Vidite sa ovima iz Bačke Palanke oko toga!
  • Jova

    02.08.2023 10:15
    @Novosadjanin
    Još da vidimo koliko nas je koštalo, ko je kol'ko uzeo i koliko kvalitetno će biti odrađeno.
  • Ha

    02.08.2023 07:50
    Hm
    Adice, neasfaltirane - kad ce ulica Olivere Marković dobiti asfalt? 260 porodica živi!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Preminuo Živan Berisavljević

Veliki borac za Vojvodinu i kritičar nacionalizma, nekadašnji visoki funkcioner Titove Jugoslavije i ambasador SFRJ u Londonu Živan Berisavljević preminuo je u 89. godini.