Beočinci mogu do petka da prijave štetu na objektima nastalu zbog nevremena

Beočinci koji su pretrpeli štetu na objektima i u poljoprivredi usled olujnog nevremena koje je u julu pogodilo opštinu mogu da prijave štetu do petka, 11. avgusta.
Beočinci mogu do petka da prijave štetu na objektima nastalu zbog nevremena
Foto: 021.rs

Pravo na pomoć u saniranju posledica nevremena imaju i vlasnici nepokretne imovine na teritoriji Beočina. 

Prijava štete podnosi se na obrascima koji se mogu preuzeti u opštini i svim mesnim kancelarijama na teritoriji opštine.

Podsetimo, šteta nastala na teritoriji ove opštine tokom olujnog nevremena 19. jula je velika. Oboreno je više desetina stabala, oštećeni su stambeni objekti i pokidani su strujni kablovi. 
  • NN

    12.08.2023 21:27
    Nikako da dobijemo odgovor a kamoli bar neku odstetu za nevreme koje je bilo u maju i unistilo vocnjake u opstini Beocin,najvise Cerevicu. Samo da je izvestaj poslat u pokrajnu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti