Sedmica pred Novosađanima mahom sunčana i topla, za sada ne više od 33 stepena

U Novom Sadu će naredna nedelja biti mahom sunčana i topla, ali ne previše.
Sedmica pred Novosađanima mahom sunčana i topla, za sada ne više od 33 stepena
Foto: 021.rs
U ponedeljak sunčano, a temperatura će se kretati od minimalnih 14, do maksimalnog 31 stepena. Duvaće slab i umeren istočni i jugoistočni vetar.
I utorak sunčan, uz temperaturu od 17 do 32 stepena. U sredu su mogući pljuskovi, ali i dalje toplo - od 18 do 33 stepena. U utorak i sredu u košavskom području duvaće umeren istočni i jugoistočni vetar.
Četvrtak i petak sunčani, skoro bez oblačka. Oba dana najniža temperatura biće 19, dok će u četvrtak najviša biti 33, a u petak 32 stepena.
 
Biometeorološka prognoza za ponedeljak, 14. avgust:
 
Nastavlјa se povolјan uticaj biometeoroloških prilika na hronične bolesnike i osetlјive osobe. Tegobe mogu imati osobe sa varirajućim krvnim pritiskom. Zbog povećanog UV zračenja neophodna je adekvatna zaštita i izbegavanje direktnog izlaganja suncu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti