Na novosadske ulice stiže još podzemnih kontejnera za 12 miliona dinara: Treća nabavka ove godine

JKP "Čistoća" je raspisalo treći ovogodišnji tender za nabavku podzemnih kontejnera.
Na novosadske ulice stiže još podzemnih kontejnera za 12 miliona dinara: Treća nabavka ove godine
Foto: 021.rs

Na ovom tenderu, koji je procenjen na 12 miliona dinara sa PDV-om, nabaviće se 13 podzemnih kontejnera.

Kao i u prethodnim javnim nabavkama, iz dokumentacije se vidi da se radi o već standardnim podzemnim kontejnerima koji se postavljaju u Novom Sadu, dok će lokacije biti naknadno određene.
 
Rok za dostavljanje ponuda je 2. oktobar.
Podsetimo, "Čistoća" je ove godine već ugovorila postavljanje 61 podzemnog kontejnera u Novom Sadu, putem dva odvojena tendera, na kojima je posao dobila firma "Eco Signal" iz Beograda.
 
Prvi tender za 34 podzemna kontejnera je ugovoren po ceni od 24,9 miliona dinara sa PDV-om, dok se druga nabavka odnosi na 27 podzemnih kontejnera za separaciju otpada, za šta će biti plaćeno 19,7 miliona sa pripadajućim porezom.
  • Biljana

    18.09.2023 01:23
    FUSERAJ
    Uzas jedan....nemati osećaj za prostor. Naruzili su mi pogled sa terase. Stavili su četiri kontejnera koji smetaju svima nama na parkingu, dodatno kamionima iz univera. Mogli su ih malo sa strane postaviti gde su bili stari,a ne na vidljivo upadljivo mesto ko četiri spomenika sa podignutim betonskim ivicama da oštetiomo auto, mogle su biti oboren ko na ležećem policajcu. Dodje mi da sidjem da im razlupam sve kompletno pre nego li bude zvanično otvaranje tog fuseraja. Kontejneri su iz ulice St. HRISTICSA
  • Дуле

    29.08.2023 22:34
    У подземним контејнерима вода до врха!
  • Milena Radojkovic

    29.08.2023 13:48
    Dali je JKP razmisljala da kao svi u Evropi barem jednom mesecno izvadi kontejnere isprazni smece koje se nakupilo okolo, usisa vodu i smrad, ocisti i dezinficira sve kao i kontejnere videla sam u Austriji ima poseban kamion ubace kontejner i sa vrelom vodom se ispira. e di smo mi od toga.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti