VIDEO: Prodaju se novi, luksuzni stanovi u blizini Futoške pijace, ovo se nudi budućim stanarima

U toku je prodaja stanova visokokvalitetne novogradnje u novom stambeno-poslovnom kompleksu renomirane kompanije "Prezident", a lokacija je Trg Komenskog.
Na samo 50 metara od Futoške pijace, u neposrednoj blizini Osnovne skole "Branko Radičević", Elektrotehničke škole "Mihajlo Pupin", pored vrtića "Komenski" i "Veseljko", a uz sami park, "Prezident" gradi luksuzni objekat koji pleni, kako svojom lokacijom, tako i izgledom i kvalitetom.
Spoljašnji barokni izgled zgrade sa monumentalnim stubovima će zasigurno ovaj objekat svrstati u jedan od najlepših i najprestižnijih objekata u Novom Sadu.
Kvalitet samog objekta se ogleda u ugradnji "pametnih" toplotnih pumpi za grejanje i hlađenje, koje ovaj objekat čine potpuno energetski nezavisnim. Regulacija toplotnih pumpi omogućena je putem aplikacije za mobilni telefon, što ceo sistem čini izuzetno jednostavnim.
 
Spoljne stolarija je sa unutrašnje strane izgrađena od drveta, sa hrastovim oblogama, dok je spoljašnja strana od aluminijuma. Ugradnjom troslojnog umesto standardnog dvoslojnog stakla smanjuje se nivo buke, uticaja sunca, toplote i hladnoće u stanovima, što je prekopotreban nivo izolacije slabo zastupljen u domaćoj novogradnji. 
 
 
Celu priču spoljne stolarije upotpunjuju aluminijumske roletne na daljinsko upravljanje. Sam ulaz objekta će krasiti dva monumentalna kristalna lustera sa granitnim stepeništem i hodnicima, a lift će se kretati iz garaže objekta. 
 
Struktura stanova zadovoljava aktuelnu potražnju - od garsonjera od 26 kvadratnih metara preko jednoiposobnih stanova od 35 do 45 kvadrata, dvoiposobnih od 55 do 60 kvadrata, pa i troiposobnih sa više od 70 kvadrata. "Prezident" u ovom objektu gradi i dva luksuzna penthausa sa kojih se pruža predivan pogled na Novi Sad. 
 
 
Izgradnja je počela u maju, a rok za završetak je maj 2024. godine. Zbog povećanja brojnosti radnika na gradilištu, posao će biti gotov i mnogo ranije - do kraja ove godine.
 
Efikasnim radom u maksimalno bezbednim uslovima, poštujući sve zakonske obaveze, tim građevinskih radnika već početkom jula izlio je poslednju ploču. 
 
Pogledajte pregled stanja ovom urbanom gradilištu sa postavljanjem krova.
 
Prodaja stanova je u toku, a zbog velikog interesovanja potencijalni vlasnici trebalo bi da se aktiviraju što pre.
Potrebne informacije dobićete pozivom na brojeve 021/661-61-79 i 063/475-786, a sve o projektu pratite na zvaničnom sajtu Prezidenta.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti