Uskoro nova parking mesta na Novom naselju: Izdvojeno više od 14 miliona dinara, evo gde će biti

"Parking servis" raspisao je tender za izgradnju parkirališta i priključka za punjač električnih automobila u nekoliko ulica na Novom naselju.
Uskoro nova parking mesta na Novom naselju: Izdvojeno više od 14 miliona dinara, evo gde će biti
Foto: 021.rs
Procenjena vrednost radova je 14 miliona dinara bez PDV-a, a parkirališta će biti u ulicama Braće Dronjak, Stevana Hristića i Iva Ćipika.
Kako piše u projektnoj dokumentaciji, u Stevana Hristića predviđena je izgradnja 38 novih parking mesta, od kojih su dva za osobe sa invaliditetom i jedno sa elektro punjačem.
U Ive Ćipika će biti izgrađeno 14 parking mesta sa desne strane saobraćajnice, od kojih će jedno biti za osobe sa invaliditetom. U ovoj ulici predviđena je i izgradnja staze od behatona.
 
U delu ulice Braće Dronjak izgradiće se 26 novih parking mesta sa desne strane saobraćajnice. Od ovog broja će dva mesta biti za osobe sa invaliditetom i jedno sa elektro punjačem.
 
Rok za izvođenje radova ne može biti duži od 90 dana, a rok za podnošenje ponuda je 29. septembar.
Kako je 021.rs ranije pisao, "Parking servis" je radovima obavezan da postavi priključak za električni punjač, a Grad Novi Sad ima u planu da finansira postavljanje opreme neophodne da parkinzi sa ovom namenom prorade.
  • Mirjana

    13.09.2023 07:33
    A šta je sa ostalim stotinama stanova koju izgrađeni i grade se i dalje bez parking mesta? Gde je kraj tome? Čime se hvalite?
  • Niko

    11.09.2023 20:25
    Hmmm
    A nakon toga uvode novu zonu i naplatu parkinga
  • Новосађанка

    11.09.2023 20:08
    Позз
    Прво да реше канализацију за одвод атмосферских вода, чим падне јача киша улица Антуна Урбана 4, 4 а, 4 б, 4 ц, плива, а такође и подруми. Исто тако треба решити паркинг места у истој улици, као и решити паркинг за О.Ш."Милош Црњански" јер паркирају испред наше зграде и онда станари немају где да се паркирају. Све то смо већ пуно пута писали надлежнима, ал никад ништа није урађено.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti