Novosađani, ove nedelje Informatika šalje opomene za dugovanja: Ko ne plati - dolazi mu izvršitelj

"Informatika" će u toku nedelje poslati opomene zbog neizmirenih dugovanja za komunalno-stambene usluge.
Novosađani, ove nedelje Informatika šalje opomene za dugovanja: Ko ne plati - dolazi mu izvršitelj
Foto: 021.rs
"Opomenut period za fizička lica korisnike stambenog i poslovnog prostora je od septembra 2022. godine do marta 2023. godine", kažu u Informatici.
Za pravna lica i preduzetnike, koji su korisnici stambenog i poslovnog prostora, opomenom će biti obuhvaćen period od septembra 2020. do marta 2023. godine. 
Informatika podseća korisnike da ukoliko imaju dugovanja i ukoliko su dobili opomenu, izmire svoja dugovanja najkasnije do 29. septembra 2023. godine, kako bi izbegli troškove prinudne naplate duga u postupku koji će sprovesti nadležni javni izvršitelj.
 
"Takođe, podsećamo korisnike na mogućnost zaključenja sporazuma o isplati duga na rate, a o preciznijim uslovima za zaključenje Sporazuma možete nas kontaktirati na broj 0800222021 ili lično otići u našu upravnu zgradu na Bulevaru cara Lazara 3", kažu u ovom preduzeću.
  • Bojan

    14.09.2023 12:12
    Ukinuti zajednicke vodomere
    @PoP
    Ocitace Vam vodomer i fakturisati utrosenu potrosnju vode. Problem je ukoliko zivite u zgradi onda imate zajednicki vodomer pa placate za sve stanare deo koji vam odrezu i za one koji imaju djakuzi a ne samo svoju potrosnju vode.
  • Ko je

    14.09.2023 09:05
    Uveo
    Ove haračlije po evropskim zakonima , a mi nećemo nikada ući u Evropsku Uniju. Haračlije kupuju stanove po Beču i Budimpešti pljačkajući sitotinju.SRAMOTA ZA DRŽAVU ŠTA TOLERIŠE.Ranije ako nisi platio dug usledila je tužba, sudski troškovi i zabrana na platu ili penziju.Ove bajne demokrate samo su prepisivali zakone za pljačku naroda , a oni krali Boga se nisu bojali.
  • Lala

    14.09.2023 08:33
    Ukinuti
    informatiku pod hitno!!!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti