Meštani Bukovca se požalili na curenje vode, problem će biti rešen

Meštani Donje Baranje u Bukovcu našli su se u problemu nakon havarije na vodovodnoj mreži.
Meštani Bukovca se požalili na curenje vode, problem će biti rešen
Foto: 021.rs
U JKP "Vodovod i kanalizacija" poručuju da su upoznati sa problemom, da je curenje prijavljeno u ponedeljak, te da će problem biti uskoro rešen.
Stanovnici ovog dela Bukovca kažu da je voda počela da curi u četvrtak, dodajući da su pozvali ekipe preduzeća.
U Vodovodu za 021.rs kažu da je prijava o curenju na javnoj površini na pomenutoj adresi u Bukovcu evidentirana u Kontakt centru JKP "Vodovod i kanalizacija" u ponedeljak, 18. septembra, u 10.27 časova. 
 
Dodaju da je prijava automatski prosleđena ekipi nadležnoj za taj rejon, tako da će izaći na teren u skladu sa svojim rasporedom, jer postoje kriterijumi na osnovu kojih se odlučuje. 
 
"Prednost imaju havarije većeg obima, kada celo naselje ili njegov deo ostane bez vode, zatim važne ustanove kao što su bolnice, obdaništa, škole, studentski domovi, domovi zdravlja ili domovi za stare, vatrogasni dom i drugo, zatim gusto naseljeni delovi grada, kao i havarije koje prave materijalnu štetu", kažu u ovom javnom preduzeću. 

Iz "Vodovoda" su za 021.rs dodali da ovim putem mole za malo strpljenja, jer curenje vode niz ulicu i stvaranje bara ispred kuće ne može biti prioritet u odnosu na nečiji poplavljeni podrum ili slavine suve po nekoliko sati.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti