Bez protesta u Novom Sadu ove nedelje, građani pozvani da u subotu idu u Beograd

Ove nedelje neće biti uobičajenog protesta "Novi Sad protiv nasilja".
Bez protesta u Novom Sadu ove nedelje, građani pozvani da u subotu idu u Beograd
Foto: 021.rs
Protest "Srbija protiv nasilja" ulazi u drugu fazu, naveli su danas iz novosadskog odbora Zajedno i pozvali sve građane i građanke Novog Sada da u subotu u 18 časova odu na protest u Beograd.
Kako se dodaje u saopštenju, Novi Sad je 15 nedelja za redom održavao proteste, a sada je, u dogovoru sa organizatorima protesta u Beogradu i velikim delom Vojvodine i Srbije, doneta odluka da svi zajedno idu u Beograd.
"Tragedije iz maja su nam pokazale da u Srbiji više niko nije bezbedan i iz tog razloga su građani izašli na ulice i jasno rekli - Nasilje mora da stane! I nasilje će stati onog dana kada ovaj režim padne, nakon toga prvi koraci moraju biti ispunjenje zahteva protesta", naveli su iz Zajedno.
  • Bobbn

    21.09.2023 03:08
    Go pro
    Paradoks.
    Nisam robot.
  • Ks

    20.09.2023 23:28
    Samo dokaz da su protesti u službi vlasti...
  • 313z

    20.09.2023 22:54
    Sistem ne zakazuje
    Ako idete u Bgd,nemojte koristiti Sokola. Počeo je vrlo nisko da leti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Četvrti Festival l(j)udila u Novom Sadu

Psihološki centar za mentalno zdravlje u zajednici "MentalHub" organizuje četvrti po redu Festival L(j)udila povodom Svetskog dana shizofrenije, od 24. do 26. maja.