"Parking servis" o blokadi ulaza u preduzeće: Vikao i pretio da će baciti bombu

JKP "Parking servis" saopštilo je da je građanin koji je blokirao ulaz u prostorije preduzeće, u Filipa Višnjića, pretio radnicima.
"Parking servis" o blokadi ulaza u preduzeće: Vikao i pretio da će baciti bombu
Foto: 021.rs
Oni navode da su radnici "pauk" službe oko 9.30 sati iz Ulice Lasla Gala uklonili automobil koji se nalazio u saobraćajnom prekršaju, odnosno bio je parkiran na trotoaru, zbog čega je uklonjen po nalogu saobraćajne policije.
Ovo preduzeće je poslalo i fotografije na kojima se vidi da je automobil celom površinom bio na tortoaru na samom kraju ove slepe ulice na Grbavici. 
"Posle ove, možemo reći, rutinske intervencije, vlasnik automobila je došao u prostorije preduzeća, nasilno seo u automobil i blokirao ulaz i izlaz u Preduzeće. Tada počinju pretnje saobraćajnoj policiji i našim radnicima. Pretio je da će ih sve pobiti, da će baciti bombu, da će zapaliti sva pauk vozila, a prema policiji, takođe,pretnje i psovke koje nisu za javno pominjanje. Policija je intervenisala i privela ovog bahatog nasilnika, koji se trenutno nalazi u policijskoj stanici", kažu u "Parking servisu".
 
Oni su dodali da su ovakvim ponašenjem bili izloženi radnici koji su svakodnevno u službi građana.
 
 
Dodali su i da se radnici često nalaze u ovakvim nimalo prijatnim situacijama, zbog čega do izražaja dolazi dugogodišnja dobra saradnja sa saobraćajnom policijom. 
Automobil Đorđa Grujića je do popodnevnih sati bio parkiran na ulazu u "Parking servis". Grujić je za 021.rs rekao da neće da plati kaznu "Parking servisu", jer je smatra neopravdanom.
 
"Parking servis" nije ništa saopštio povodom žena koja je takođe protestovala na parkingu preduzeća, jer je isto smatrala da je neopravdano kažnjena za parkiranje. 
  • Portir

    30.09.2023 17:08
    Opasni baja se parkirao na trotoar ispred teretane pa pozeleo da i on ima 5 min slave u Ns.
    Nadam se da je osim parking servisu platio i za vredjanje i divljanje.
  • @Max

    29.09.2023 11:22
    Čovek je aktivista, bavi se politikom, protestima i slično. Njemu je u interesu da mu se objavi ime da se za njega čuje da se on bori za nešto već. Potpuno je nebitno zbog čega i za šta, upravo je jedino bitno da se ON pod svojim imenom i prezimenom bori protiv Vučića lično verovatno. Mogu samo da pretpostavim kako on seba u glavi zamišlja kao usamljenog Ramba u onom Rambo 3 filmu protiv cele ruske vojske.... u stvari je obični bahati hejter koji u svom selu nema ni parking mesta.
  • Evo meni nije jasno

    29.09.2023 10:35
    Što se svi ne parkiramo ko ovaj pametnjaković?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti