Besplatni ultrazvučni pregledi dojki u ponedeljak i utorak ispred Promenade

Besplatni ultrazvučni pregledi dojki organizuju se u ponedeljak i utorak, 2. i 3. oktobra, ispred Promenade.
Besplatni ultrazvučni pregledi dojki u ponedeljak i utorak ispred Promenade
Foto: Pixabay

Žene od 25 do 45 godina imaće mogućnost da obave ultrazvučni pregled dojki u specijalnom vozilu koje će biti postavljeno na tom mestu.

Žene koje budu došle na pregled imaće i edukaciju za samopregled dojki i dobiće zdravstvene savete od lekara - radiologa i medicinske sestre.

Pregledi su deo projekta "Prevencija raka dojki - Budi hrabra 2", koju organizuju Asocijacije za unapređenje zdravlja, Udruženja "Žena uz ženu" uz podršku Uprave za zdravstvo Novog Sada.

  • Bez pregleda

    03.10.2023 16:22
    Žene koje su danas došle u 16h časova su zakasnile jer su se delili brojevi. Ako objavljujete vest onda objavite sve potrebne informacije koje su nam potrebne. Došla sam kući sa posla i brzo se vraćala za grad kako bi obavila taj preventivni pregled pa opet ništa. 15ak žena već ĉeka sa papirima i nekim brojevima koji su deljeni kažu do 12h. Samo mi nije jasno da li su one uzele slobodan dan,kako su se organizovale da stignu da uzmu broj pa za par sati dodju opet nazad? A ĉini se i da se poznaju pa sad ispada kao da je grupa žena nekako zajedniĉki dobila termine. Par žena se odlučilo da ipak čeka sreću do 18h bez broja pa možda nekako ih i prime ili ipak ne.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Preminuo Živan Berisavljević

Veliki borac za Vojvodinu i kritičar nacionalizma, nekadašnji visoki funkcioner Titove Jugoslavije i ambasador SFRJ u Londonu Živan Berisavljević preminuo je u 89. godini.