Stranka Zajedno: Novosađani da prijave pritiske i ucene za koga da glasaju

Iz stranke Zajedno pozvali su Novosađane da im prijave slučajeve ucena koje dobijaju od strane političkih partija.

"Ako ste ovih dana dobijali spiskove i kvote za prikupljanje sigurnih glasova, ako ih budete dobijali u danima pred nama, ako su vas zastrašivali, pretili otkazom i smanjenjem plate - javite se odboru Zajedno za Novi Sad", navodi ova stranka. 

Kažu da će oni obezbediti besplatnu pravnu pomoć i advokate koji će građane zastupati na sudu, jer "niko ne zaslužuje da bude mučen i da mu se gazi po dostojanstvu". 
Dodaju da se slučajevi mogu prijaviti putem mejla zajednozans@gmail.com i putem kontakt telefona 065/ 41 81 947.
  • Konj

    03.10.2023 18:24
    Blaža verzija je da samo telefonom potvrdiš da ćeš glasati.
  • Коле

    03.10.2023 10:43
    јесте,пријавиш и прођеш ко инспектор у случају Јовањица
  • Alooo

    02.10.2023 19:19
    Alooo
    To su Novosadjani najveći plašljivci koji će sve dati za posao u JP! Tako je isto bilo kada smo rušili Milosevica…sedeli i cutali da ih “neko” necuje i nevidi…tek kada su ga videli na TV da je sam rekao da je izgubio kao počeli znali smo reko sam…šta ćemo sada oce nas terati Itd! Nemo gorih od Novosadjana!!!Zato tako prolaze i preživljavaju!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Preminuo Živan Berisavljević

Veliki borac za Vojvodinu i kritičar nacionalizma, nekadašnji visoki funkcioner Titove Jugoslavije i ambasador SFRJ u Londonu Živan Berisavljević preminuo je u 89. godini.