Novosadska klinika: Kako funkcioniše estetska operacija penisa?

Muškarci širom sveta suočeni su sa velikim izazovom - nedostatkom samopouzdanja zbog veličine penisa.
Ovim problemom u Novom Sadu bavi se klinika Olymp. 
 
Jedan od ključnih faktora koju Clinic Olymp izdvaja je njihova profesionalnost, diskrecija i besplatni pregled sa konsultacijama.
Tim specijalizovanih doktora je uvek tu da vam pruži savet i pomoć. 
 
Jedan od njih je i dr Dario Lizatović specijalista sa više od 15 godina iskustva u oblasti opšte, estetske, plastične i rekonstruktivne hirurgije za koga pacijenti imaju samo reči hvale i kod koga najveći broj pacijenata dolazi upravo po preporuci ljudi koji su već imali iskustva sa dr Lizatovićem.
Sve procedure u klinici Olymp su strogo poverljive, jer je privatnost od velike važnosti i pacijenti mogu biti bezbrižni kada je u pitanju iskustvo koje je sigurno, poverljivo i bez stresa. 
 
Povećanje penisa jedna je od najtraženijih hirurških intervencija kod muškaraca. Iznenadićete se kada čujete da više upita postoji za operaciju penisa nego za operaciju ženskih grudi, a klinika Olymp je jedna od retkih klinika u okruženju koja ima veliko iskustvo u vršenju ovih intervencija. Danas na tržištu možete pronaći mnoge načine povećanja penisa, ali jedina uspešna i trajna metoda je hirurška metoda.
 
Kako uopšte funkcioniše ova operacija i koliko povećanje možete očekivati?
 
Operacija uvećanja penisa se vrši u opštoj anesteziji i traje od dva do tri sata. Otprilike jedna trećina penisa nalazi se unutar tela. Kroz "Y rez", iznad korena penisa, a hirurškim putem se oslobađa ligament koji polni ud vezuje za telo. Time se postiže produženje dela penisa koji je izvan tela. Produženje je individualno, a rezultati klinike Olymp su, u proseku od jednog do tri centimetra. 
 
Ovaj zahvat se vrši i uz pomoć specijalnih kanila kojima se pod kožu penisa ubrizgava sopstveno masno tkivo uzeto sa unutrašnje strane butina. Ovakav pristup skraćuje vreme oporavka.
Ukoliko se obavlja zahvat produženja i podebljanja penisa, nakon zahvata sledi jednodnevni boravak (sa noćenjem na klinici) pod stručnim nadzorom. Zahvat podebljanja se vrši ambulantno, što znači da istog dana odlazite na kućnu negu.
 
"Vaše samopouzdanje je jedan od najvažnijih aspekata života i ne dozvolite da ga bilo šta narušava. Klinika Olymp je tu da vam pomogne da povratite samopouzdanje i budete zadovoljni svojim telom. Tehnika koju primenjujemo je u potpunosti sigurna. Za one koji razmišljaju o povećanju penisa, Olymp klinika predstavlja pravu kombinaciju stručnosti, sigurnosti i nežnosti. Naš tim pruža personalizovan pristup svakom pacijentu", poručuju u Clinic Olymp. 
 
U Clinic Olymp konsultacije su besplatne, a više informacija o samoj operaciji možete pročitati na sajtu Clinic Olymp ili pozvati broj telefona 021 472 7000, i zatražiti odgovore na pitanja ili zakazati vaš besplatan pregled sa konsultacijom. 

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti