Đurić i dalje misteriozan oko ostavke na mestu gradonačelnika

Gradonačelnik Milan Đurić još uvek nije odlučio da li će podneti ostavku kako bi se i u Novom Sadu u decembru održali lokalni izbori.
Đurić i dalje misteriozan oko ostavke na mestu gradonačelnika
Foto: 021.rs
Đurić, koji je pre nedelju dana rekao da će javnost obavestiti o svojoj odluci, sada je za 021.rs ponovio da će građani o svemu biti na vreme obavešteni.
On je samo dodao da za sada neće biti izbora u Novom Sadu.
"Informisaću vas, informisaću vas, hvala vam na pitanju što brinete. Kažem, informisaću vas, polako, što se tiče Novog Sada za sada ih neće biti, danas", kratko je naveo Đurić.  
 
Podsetimo da je, osim gradonačelnika Beograda Aleksandra Šapića, oko dvadesetak predsednika opština, uglavnom u centralnoj i južnoj Srbiji podnelo ostavke kako bi se oni održali zajedno sa vanrednim parlamentarnim izborima, najavljenim za 17. decembar.
 
Redovni izbori se očekuju na proleće 2024. godine, a većina drugih čelnih ljudi lokalnih uprava se nije izjašnjavala ili kao Đurić nisu naveli konkretno da li će uskoro podneti ostavke. 
  • Nikola

    06.10.2023 13:02
    Pa ne mogu autobusi silnih stanovnika Novog Sada i Beograda u jednom danu na dva mesta. To se mora organizovati, prvo Bg pa NS.
  • NAIVAC

    05.10.2023 15:17
    Gde je bezbednost dece?
    Gde je bezbednost dece?
    Pokazite nam stretegiju za bezbednost dece?
    Pokazite nam želu da pravite strategiju za bezbednost dece?

    Sledi nastavak
  • Zebra

    05.10.2023 15:16
    Ne ide se sa vlasti dok se ne isprazni sav novac sa računa grada!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti