Stubić postavljen na "stazi vodilji" za slepe i slabovide, pa nestao: Nadležni će pomeriti novi

Stubić za sprečavanje kretanja automobila po pešačkoj površini prvobitno je postavljen duž "staze vodilje" za slepe i slabovide na keju, ali je u međuvremenu nestao.
Stubić postavljen na "stazi vodilji" za slepe i slabovide, pa nestao: Nadležni će pomeriti novi
Foto: 021.rs
Novosađanin koji se obratio portalu 021.rs objasnio je da je na uglu Beogradskog keja i Marka Miljanova postavljena podloga za stubić baš na stazi namenjenoj za hod slepih i slabovidih.
Portal 021.rs se obratio Gradskoj upravi za građevinsko zemljište i investicije sa pitanjima zbog čega je uklonjen stubić i kako je procenjeno da isti stoji upravo na "stazi vodilji".
Iz ove uprave su odgovorili da je na ovoj lokaciji bio postavljen kako bi se sprečilo kretanje vozila, ali da ga je nepoznata osoba uklonila.
 
Dodaju da je izvođaču radova izdat nalog da se uklone ankeri sa taktilne površine za slepa i slabovida lica.
 
"Takođe, na ovom lokalitetu biće postavljen novi stub, ali sa izmenjenim položajem u odnosu na stazu vodilju", navode u ovoj upravi za 021.rs.
  • Lala

    09.10.2023 21:47
    Nagrada
    A zato sledi nagrada 32 sata prekovremenog rada svakog meseca za napredne i pametne kao u svim upravama u gradu.
  • Dex

    09.10.2023 20:30
    Pa stvarno
    Jel svuda moraju da budu teletabisi? Koji su to likovi, da ne poverujes.
  • Novosadjanka

    09.10.2023 15:00
    Malo dalje na Keju
    Ugao Radničke i Keja, kafić je zauzeo prostor preko staza za slepe i slabovide! I ništa! Ko mu je dozvolio? Raširio baštu, zauzeo pola trotoara. Čiji je zna li ko?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti