Bolničko odeljenje Klinike za oftalmologiju se seli na Mišeluk: Ambulanta ostaje na Poliklinici

Bolničko odeljenje Klinike za oftalmologiju Kliničkog centra Vojvodine preseljeno je u bolnicu na Mišeluku, navode u KCV.
Bolničko odeljenje Klinike za oftalmologiju se seli na Mišeluk: Ambulanta ostaje na Poliklinici
Foto: 021.rs

Dežurna oftalmološka ambulanta, za hitne slučajeve, u bolničkom delu u bolnici na Mišeluku prima pacijente po uobičajenom protokolu - od 14h radnim danima, odnosno 24h tokom vikenda, uz uput nadležnog oftalmologa, pedijatra ili lekara opšte prakse iz nadležnog doma zdravlja ili opšte bolnice.

Ambulantni rad Klinike za oftalmologiju Kliničkog centra Vojvodine ostaje nepromenjen - u Poliklinici, prema uobičajenom rasporedu.

Posete pacijentima su zabranjene, a informacije o stanju bolesnika mogu se dobiti svakog radnog dana od 13 do 14 časova na broj telefona 021/484-3192.

  • Ko to ne zna

    10.10.2023 15:53
    Ko,koliko
    Zgrada je iz 1909.godine i nije moguće građevinski je preurediti tako da iznutra bude funkcionalna i savremena. Razlog seobe jeste tzv.renoviranje a razlog renoviranja....zna se!!! Umesto te gluposti, još jedan sprat novog kl.centra sve bi rešio za narednih 100 godina.
  • pajo patak

    10.10.2023 11:56
    @Kuuu
    za tvoju informaciju zgrada je od Keiser Franz-a, a inače je pod zaštitom ove države.
  • Kuuu

    10.10.2023 07:01
    Razlog
    Za dežurne dušebrižnike, razlog selidbe klinike je što se renovira stari objekat gde se klinika nalazila, a koji datira od Marije Terezije.
    Mogli ste to napisati manje bi mudrovali.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Olimpijske vrednosti u DDOR osiguranju

DDOR, zvanično osiguranje Olimpijskog tima Srbije, u saradnji sa Olimpijskim komitetom Srbije, partner je niza izložbi posvećenih olimpijskim vrednostima.