Jednostavno najbolja rok simfonija uskoro u Novom Sadu: Veče posvećeno Tini Tarner u SNP

Rok simfonija "Simply the best" u nedelju, 5. novembra stiže na scenu "Jovan Đorđević" Srpskog narodnog pozorišta.
Ova simfonija prethodno je premijerno izvedena u Zrenjaninu u izvedbi Zrenjaninske filharmonije, kada se vrlo uspešno pokazala kod publike. Posetioci će i u Novom Sadu imati priliku da čuju neke od njenih najuticajnijih i najpoznatijih pesama, ali i numere muzičara koji su delovali u sličnom periodu kad i ona.
Veliki zadatak da "uđe u njene cipele" poveren je solistkinji Julijani Vincan, dok će Aleksandar Bojović izvesti pesme bendova Guns n' Roses, Deep Purple, AC/DC, ali i čuvene duete koji su obeležili Tininu svetsku karijeru. Dirigent je Mikica Jevtić, a direktor orkestra je Roman Bugar.
Nakon rok simfonije "Simply the best", u Srpskom narodnom pozorištu održaće se i "Metallica Symphony" 23. novembra.
 
Soliskinja Julijana Vincan istakla je da joj je velika čast da joj je poverena ovako važna i odgovorna uloga. Ona je rodom iz Zrenjanina, a publici je poznata i kao učesnica "Izbora za Pesmu Evrovizije 22", kada je nastupala sa pesmom "Istina i laži". Pevačica je i ženskog sastava "Playade", a uključena je i u projekte kao što su "Abba Real Tribute Band", "Abba Symphonic" i drugi.
 
Ulaznice se mogu rezervisati putem sajta Srpskog narodnog pozorišta, a cene se kreću između 2.000 i 2.500 dinara.
 
Rok simfonija će početi u 20 časova.
  • @Maša NS

    17.10.2023 10:19
    Uviđate da je Vaš komentar malo neumesan? Gospodin je rekao da je zainteresovan za koncert, ali da su dve ulaznice za njega ipak skupe, što mnogi u ovoj situaciji potpuno razumeju. Vaše pominjanje pušenja, novih cipela, "još jedne" jakne implicira da se novaca ima, ali da se radije daje za trivijalne stvari, što je prilično uvredljivo. O pominjanju dve plate, da i ne govorim. Ovako nešto je neukusno predložiti i bliskim ljudima, a kamoli nepoznatima, o kojima ništa ne znate. Koncert možete promovisati i na druge načine, ako Vam je to u interesu.
  • Maša NS

    11.10.2023 13:29
    A da
    žrtvujete nešto, bilo šta na račun koncerta...Npr. nove cipele, još jednu jaknu , oauzirati sa pušenjem nekoliko dana...baš bilo šta. Ovo je fantastičan koncert, pa ako Vas stvarno zanima, 2500 od jedne, 2500 od druge plate... iiii...idete na koncert♥️
  • Vladika

    11.10.2023 11:13
    Voleo bih da odem ali je 5000 za mene i gospođu ipak mnogo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti