FOTO Počeo sa radom novi parking u Avgusta Cesarca: Ima 100 mesta, rampu i video nadzor

Parking kapaciteta oko 100 mesta u Avgusta Cesarca 9 danas je počeo sa radom.
FOTO Počeo sa radom novi parking u Avgusta Cesarca: Ima 100 mesta, rampu i video nadzor
Foto: Parking servis
Sat vremena parkiranja na ovom parkingu koštaće 50 dinara. Parking je sa naplatnom rampom i parkiranje se plaća automatski, na izlasku sa parkinga. Plaćanje se vrši gotovinom, a uskoro će se moći i karticom.
Parking je pod video nadzorom, osvetljen je i radiće 24 sata. Na ovom parkingu neće važiti povlašćene parking karte.
 
"Nedostatak parking prostora je boljka svih velikih gradova, pa i Novog Sada. Baš u ovom delu grada gde se nalazimo, mnogo je manji broj parking mesta od stvarnih potreba građana koji ovde stanuju ili rade. Verujem da će ovih novih 100 parking mesta umnogome pomoći da se brže dođe do parking  prostora. Nije prvi put da Parking servis u funkciju parkiranja uvodi određene prostore koji mogu da pomognu građanima da lakše dođu do parking mesta. Na taj način smo dobili parkiralište kod Matice srpske, sa skoro istim brojem parking mesta, parking na Temerinskoj pijaci, kao i privremena parkirališta u Kosovskoj ulici i u Ulici Dušana Vasiljeva. Nadam se da će i ovaj parking u ovom delu grada građanima biti od velike koristi", rekao je direktor Parking servisa Stevan Lugonja.
 
  • Djura

    18.10.2023 12:18
    Prelepo zaista. Nadam se i da je tako funkcinalan, da slucano nema neke od odvode za atmosferske padavine jer to bi bilo previse.
  • Sabahudin

    18.10.2023 07:08
    Omerović
    Parking je predivan. Pravo arhitektonsko čudo. Možda nedostaje malo plastične trave i cveća ali se to da rešiti. U svakom slučaju lepota poroka...
  • Stevica

    17.10.2023 16:51
    Pun dzep
    A koliki je moj deo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti