VIDEO: Gradonačelnik Đurić u kineskim vestima - pogledajte o čemu se radi

Gradonačelnik Milan Đurić nalazi se u poseti Kini.

Tamo se sastao sa gradonačelnikom Đinana Juom Haišanom. 

Ovaj sastanak je privukao pažnju tamošnje televizije, pa je Đurić na svom Instagram profilu podelio video za vest o njegovoj poseti.

Gradonačelnik grada u Provinciji Šandung je predstavio ekonomski i društveni razvoj Đinana, a ukazano je da su tehnološke inovacije izvanredne, dok "vitalnog urbanog razvoja nastavlja da cveta".
 
"Kao drugi po veličini grad u Srbiji, Novi Sad ima jedinstvene prednosti transportne lokacije i izuzetne resurse. Dva grada imaju širok prostor za saradnju. Nadam se da ćemo nastaviti da unapređujemo komunikaciju sa Đinanom, da jačamo saradnju u oblastima industrije, obrazovanja, kulture i drugih oblasti", naveo je Đurić.
 
  • zztop

    18.10.2023 18:54
    Kume pa tarabići su predvideli da će doć neki žuti ljudi sa istoka i piti vodu iz naših reka ... i eto malo- pomalo to se i ostvaruje ...
  • Ćomi

    18.10.2023 16:34
    Ćomi living his best life
  • pera nevera

    18.10.2023 15:19
    Stavili ga u vesti jer ne mogu da veruju kako je taj čovek gradonačelnik drugog najvećeg grada u nekoj državi u Evropi a niko od građana za njega nikada nije glasao i uz to isti taj čovek i njegov šef ne smeju da raspišu lokalne izbore u Novom Sadu jer znaju da će ubedljivo izgubiti vlast u gradu jer je građanima svega dosta.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti