U Kaću otvoren renovirani Univerexport

Kompanija Univerexport nakon kompletnog renoviranja ponovo je otvorila vrata objekta u Kaću na adresi Kralja Petra I 1.
Za Kaćane su povodom otvaranja pripremljene posebne pogodnosti i poklon paketi, kao i širok asortiman artikala po akcijskim cenama. 
Cilj renoviranja bio je da se potrošačima pruži još prijatnija i komfornija kupovina, pa je zbog toga sagrađen potpuno novi objekat koji se prostire na blizu 600 kvadrata, što je skoro duplo više prodajnog prostora od nekadašnjeg objekta.
Arhitektura novog objekta se u potpunosti uklapa u ambijentalnu celinu centra Kaća, a sva oprema u objektu je nova. Asortiman je osvežen pekarom i svežim mesom, a potrošačima je na raspolaganju preko 6.500 artikala iz najšireg asortimana. 
 
U renoviranom objektu nalazi se i široka ponuda proizvoda iz lične proizvodnje pod brendom Bačka, ali i Organa i Vučurević, a tu su i Univerexport robne marke: Baš Baš, Naše najbolje i Daj Daj, koje karakteriše sjajan odnos cene i kvaliteta.
 
Na dan otvaranja, prvih 100 potrošača dobija poklon pakete, dok drugih 100 dobija na poklon ceger. Svaka 50. kupovina na dan otvaranja je besplatna, a za one koji planiraju da posete objekat u narednim danima pripremljena je i posebna akcija koja traje od 19. oktobra do 2. novembra. Na akciji pripremljenoj povodom reotvaranja, potrošači će moći da pronađu Bačka sveže meso i delikatese, voće, kafu i mnoge druge proizvode po odličnim cenama.
 
Radno vreme objekta je od ponedeljka do subote od 7h do 21h, a nedeljom od 7h do 14h.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti