Mirović nalazi vremena za kampanju: Pokrajina podseća koje sve radove u Vojvodini finansira

Radovi na izgradnji ulica i popravci saobraćajnica u toku su širom Vojvodine, poručuje danas u saopštenju Pokrajinska vlada, dodajući da upravo ona finansira te radove.
Mirović nalazi vremena za kampanju: Pokrajina podseća koje sve radove u Vojvodini finansira
Foto: 021.rs

Navode da se radi u Senti, Irigu, Pećincima, Apatinu, Somboru, Novoj Crnji, Kovinu, Bačkom Petrovcu, Sečnju, Beočinu, Baču, Alibunaru, Čoki i Rumi.

Radovi obuhvataju skoro 62,6 kilometara i vredni su više od 2,7 milijardi dinara.
Među radovima koji se navode su asfaltiranje 17 ulica u Senti, izgradnja biciklističke staze Banja Junaković – Svilojevo, povezivanje Apatina i Sombora, rehabilitacija javnog puta Srpska Crnja - Radojevo, sanacija četrnaest ulica u Baču i Vajskoj, izgradnja mosta preko reke Zlatice u Padeju i pristupnih saobraćajnica u Čoki...
 
U pripremi je i početak radova na rekonstrukciji raskrsnice četiri ulice sa izgradnjom kružnog toka u Vršcu, navodi se u saopštenju.
"Pokrajinska vlada je od 2016. godine do danas, preko Uprave za kapitalna ulaganja Vojvodine, za realizaciju projekata u oblasti saobraćajne infrastrukture ukupno izdvojila oko 17,5 milijardi dinara u svim opštinama Vojvodine. Sredstva su obezbeđena za izgradnju gotovo 370 kilometara asfaltnog kolovoza, a investicijama je obuhvaćena izgradnja mostova, puteva, biciklističkih staza, rehabilitacija i sanacija kolovoza. Istovremeno, Pokrajinski sekretarijat za energetiku, građevinarstvo i saobraćaj u ovom periodu finansirao je 207 projekata u iznosu od 3,28 milijardi dinara za izradu dokumentacije i izvođenje radova u drumskom saobraćaju, kojima je unapređena bezbednost saobraćaja i poboljšan kvalitet putne infrastrukture", navodi se, između ostalog, u saopštenju Pokrajinske vlade.
 
Izborna podsećanja?
 
 
Medijima retko stižu ovakva saopštenja Pokrajinske vlade, opremljena čak i montiranim snimkom sa pregledima svih radova.

Podsetimo, 17. decembra održavaju se i vanredni pokrajinski izbori. Kako je za 021.rs rekao predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović, u kampanji će učestvovati koliko mu to vreme bude dozvoljavalo i u skladu sa uputstvima koje bude dobijao od stranke.

Portal 021.rs nominovan je za najbolji informativni sajt u regionu. Za 021.rs možete da glasate na OVOM LINKU.

  • Rv

    07.11.2023 07:32
    Vojvodina je unistena sto fizicki sto psihicki. Nabrojano je samo asfalt u tankom sloju, gradnja puteva, koji puni njihove dzepove.. Ja nemam prilaz kuci a jedna sam od preko 100porodica.Zrenjanin nema pijacu vodu deceniju... Ne obnavjaju skole, kulturne ustanove, To ne resava SNS, ni sud. Sramota.
  • Deda Lala

    07.11.2023 07:09
    Da shvati
    Sve cime se jadnicak hvali finansira NAROD, a "vlada" sluzi samo da krade od narodnih para, da iz budzeta preliva u svoje dzepove.
  • Paor

    07.11.2023 07:06
    Eto u Budisavu obecan aerodrom i industrijska zona,omladinski dom,vatrogasni dom a jedva zavrsili mesnu zajednicu i ne smeju je otvoriti dok Vucic ne dodje....Jadno je to predsednice...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti