Komšijski problemi Novosađana: Neko je namirisao marihuanu

Na ulazu jedne od zgrada u Novom Sadu pojavilo se nesvakidašnje obaveštenje.
 Komšijski problemi Novosađana: Neko je namirisao marihuanu
Foto: Pixabay
Naime, profesionalni upravnik je zamolio stanare da povedu računa i prestanu sa konzumiranjem marihuane "jer ugrožavaju komšije".
"Svi stanari se žale da se danima širi miris marihuane kako u hodnicima, tako i u stanove putem ventilacionih sistema i otvorenih prozora. Molimo stanare koji konzumiraju istu da ne ugrožavaju mir i zdravlje svojih komšija", stoji u obaveštenju.
Kako se dodaje, u suprotnom, uprava će biti prinuđena da se obrati nadležnim službama.
 
Ova objava izazvala je niz komentara na društvenim mrežama, od šaljivih do izjava da se ovo obaveštenje može okačiti u mnogo još zgrada u Novom Sadu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

  • noname

    11.11.2023 09:02
    veselje ceo dan
    ovo je "pošten" Kučepazitelj Prvo pusti da se Svi onako Slučajno naduvaju (jel se tako kaže) jedno 3 meseca onda slučajno taj isti zavrne slavinu od tih odvoda, dovoda, ventilacije (mnogo bušna ta zgrada), onda taj uživalac opojnih supstanci onako isto kao to obaveštenje ponudi taj opijat i gle čuda krene lova da kaplje sa svih strana cela zgrada vesela dele zaradu. Možda će biti i spoljna rasveta postavljena LED diode sa kontrolerom za menjanje boja tek skromno da se vidi iz drugih ulica, taman dolaze praznici
  • @dule

    11.11.2023 07:55
    drukaro obicna
    drukare najgori ljudi... pusti ljude da se opuste u ovom stresnom zivotu. jel treba svi da pijemo tablete za smirenje... kakva bre marihuana... pogledajte kakvi nam setaju ulicama... na primer braca hofmani, razne slobe itd... sad su ih kao uhapsili... a da ne pricam sto su neki pedofili bili dve godine u zatvoru samo... na primer m. m.
  • Дуле

    10.11.2023 22:21
    Полиција са псима да обиђе католичку цркву(код Атине) ,дрогоши штекују марихуану у пукотинама и иза камених облога и цигала.Данас један усред дана извлачи кесице са марихуаном.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti