Zajedno: SNS u Novom Sadu počeo sa zastrašivanjem zaposlenih u ustanovama

Gradski odbor stranke Zajedno saopštio je da je SNS u Gerontološkom centru u Futogu i u Domu zdravlja na Novom naselju počelo prikupljanje sigurnih glasova.

Kako su naveli, liste pod nazivima "Vukovi tvoji uvek su uz tebe" i "Predaja nije opcija" kruže ovim ustanovama, a zaposlenima se određuju kvote i naređuju rokovi za prikupljanje. 

"Juče su se Futogu liste za prikupljanje delile u sali za fizikalnu terapiju, a na Novom naselju je to nametnuto medicinskim sestrama. Naš odbor oštro osuđuje sve oblike prisile koji se sprovode nad zaposlenima. Dragi sugrađani i sugrađanke, ne dozvolite da vas političke partije ucenjuju na vašem radnom mestu ili van njega", navode u ovoj stranci.

U ovoj stranci pozivaju građane koji se suočavaju sa pritiscima da glasaju za određenu stranku da im se obrate kako bi im pružili besplatnu pravnu pomoć. 
 
Slučajeve možete prijaviti putem mejla zajednozans@gmail.com i putem kontakt telefona 0654181947.

Komentari 87

  • Zebra

    11.11.2023 11:38
    Ako i treba da zastrašuje prodane duše! Zbog njih i jesmo ovde gde smo!
  • Bane

    11.11.2023 08:45
    Davidović
    Sve počinje od škole. Kažeš ko je za mene nek me zaokruži, ko nije nek ostavi prazno, ja ću sam ostalo. Opšte odobravanje. Kakvo prijavljivanje, proveravanje,od nadležnih. Idi begaj.
  • noname

    11.11.2023 08:41
    nisam znao da traje više dana
    Produžen Halloween stvarno nisam znao Ja mislio da je samo 31. oktobra

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti