Produžen rok za radove na mostu preko Rokovog potoka u Petrovaradinu: Možda će ranije biti završeni

Rok za završetak radova na mostu preko Rokovog potoka u Petrovaradinu produžen je do 20. novembra, navode iz gradske uprave.
Produžen rok za radove na mostu preko Rokovog potoka u Petrovaradinu: Možda će ranije biti završeni
Foto: Grad Novi Sad
Dodaju da se ovim produžava i privremena zabrana odvijanja saobraćaja u delu Preradovićeve ulice, u zoni izvođenja radova na mostu.
 
Očekuje se da saobraćaj u Preradovićevoj ulici bude uspostavljen i ranije, ali je dat duži preliminarni rok jer su za preostale radove JP "Putevi Srbije" neophodni povoljni vremenski uslovi.
"Trenutno se radi na asfaltiranju u zoni mosta. Ukoliko vremenski uslovi budu adekvatni i ne budu ometali predviđenu dinamiku, planirano je da radovi na dilatacionim spojnicama budu izvršeni tokom vikenda, dok će se početkom iduće nedelje obavljati ispitivanje mosta", navode iz gradske uprave.
U toku trajanja radova saobraćaj iz pravca Novog Sada preusmeren je na Ulicu Račkog, zatim kroz Ulicu Vuka Isakoviča, Preradovićevu i dalje ka Sremskim Karlovcima, a saobraćaj iz pravca Sremskih Karlovaca preusmeren je na Krajišku ulicu, zatim na Bukovački put i Ulicu Račkog.
 
Apeluje se na sve učesnike u saobraćaju da budu strpljivi i poštuju saobraćajnu signalizaciju u zoni izvođenja radova.
  • Ja

    14.11.2023 14:41
    Inzenjer
    Odavno nije smesno, tuzno, pretuzno...Sistemski smo ubijeni od idiota...
  • Voja

    13.11.2023 08:21
    Rok
    Sigurno ne pre izbora.
  • Borislav

    12.11.2023 18:25
    Ne daju nam da radimo.
    Imali su 60 suncanih dana da zavise ovaj mostić, a sada im vreme ne ide na ruku, smešno Radim iza zatvorenog mostića promet nam je opao 70%, jedva čekamo otvaranje,a oni produžavaju. Ajde bre više otvarajteeee.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti