Novosadski naprednjaci tvrde da je Egić napadnut: Đilasove psihopate, siledžije i lažovi

Novosadski odbor Srpske napredne stranke reagovao je u vezi sa navodima Janka Veselinovića da ga je fizički napao direktor "Gradskog zelenila" Miloš Egić, tokom kampanje u Budisavi.
Novosadski naprednjaci tvrde da je Egić napadnut: Đilasove psihopate, siledžije i lažovi
Foto: 021.rs
Naprednjaci su osudili ove, kako su rekli, neistine koje Veselinović iznosi.
"Služi se lažima kako bi opravdao svoje nasilničko ponašanje. Đilasove psihopate, siledžije i lažovi i ovaj put su pokazali da im nasilje i laganje nije strano. Miloš Egić je vređan, pljuvan i napadnut tokom učestvovanja u stranačkim aktivnostima, a napad je prijavio policiji", tvrdni novosadski SNS. 
Dodaju da su "šokirani zbog laži i napada Đilasovih siledžija" na članove Srpske napredne stranke. 
 
"Srpska napredna stranka će nastaviti borbu za slobodnu i pristojnu Srbiju, a političkim protivnicima poručujemo da nas nikada neće uplašiti", zaključuju naprednjaci.
  • SNS

    13.11.2023 07:00
    BOT
    A koliko vi dajete za glasam za vas? Pitam onako informativno. Otalo mi nešto duše pa me interesuje cena?
  • Miki

    12.11.2023 20:38
    Izjava potparolke SNS kako je Janko nekoga pljunuo na njihovom skupu koji traje 7 godina i spominjanje naših i vaših i poltronizovanje do jučerašnjih POKSovaca….Docice vreme kada ode i ova vlast a onda lustracija i mrš iz javnih preduzeća vi koji ste sve sjebali..
  • Gorm

    12.11.2023 20:22
    Mmmm... Sledeće godine... Kada ne budu formirali vlast u Novom Sadu... Pa kada najlepša muzika bude bila njihov lelek i vapaj da vlast raspiše prevremene lokalne izbore... Eh oh ah jedva čekam

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Preminuo Živan Berisavljević

Veliki borac za Vojvodinu i kritičar nacionalizma, nekadašnji visoki funkcioner Titove Jugoslavije i ambasador SFRJ u Londonu Živan Berisavljević preminuo je u 89. godini.