Petak tmuran i mokar: Uvertira za veoma hladan vikend u Novom Sadu

Četvrtak će biti pretežno vedar, uz dosta sunčanih intervala.
Petak tmuran i mokar: Uvertira za veoma hladan vikend u Novom Sadu
Foto: 021.rs
Duvaće slab do umeren severozapadni vetar koji će na istoku povremeno biti i jak, a uveče će se pojačati i biti u skretanju na jugoistočni. Tokom noći se očekuje postepeno naoblačenje sa kišom. Najniža temperatura biće 4, a najviša 15 stepeni.
 
U petak tmurno sa pljuskovima. Temperatura će biti od 7 do 11 stepeni. Uveče i tokom noći vetar će biti povremeno jak severozapadni, temperatura će osetno opasti.
U subotu su moguću pljuskovi, a temperatura će biti od 3 do 7 stepeni. Duvaće umeren do jak severozapadni vetar uz udare olujne jačine.
 
U nedelju će biti pretežno oblačno i hladno, uz slabljenje severozapadnog vetra, a temperatura će biti od 2 do 8 stepeni.
Početkom sledeće sedmice malo toplije, uz čestu pojavu kiše. U ponedeljak tmurno, uz moguću kišu i najviše 8 stepeni.
 
Biometeorološka prognoza za četvrtak, 16. novembar:
 
Moguće smanjenje tegoba većine hroničnih bolesnika. Osobama sa srčanim problemima se i dalјe savetuje oprez. Promenlјivo raspoloženje i glavobolja mogu biti reakcije meteoropata.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti