VIDEO Momak pevao devojci pod prozorom u studenjaku u Novom Sadu: Ko kaže da nema romantike?

Na društvenim mrežama deli se jedan lep snimak iz Novog Sada.

Kako se može videti, mladić u dvorištu studentskog doma "Slobodan Bajić" peva pesmu devojci, koja sve to prati sa prozora svoje sobe.

On je, uz sviranje gitare, pevao pesmu Zdravka Čolića "Jedina". 

Inače, iza evergrina "Jedina" stoje velikani jugoslovenske muzike. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NS Ukrivo (@nsukrivo)

 
Otpevao ju je Zdravko Čolić, tekst su pisali Arsen Dedić i Kornelije Kovač, dok je za muziku bio zadužen Kemal Monteno.
 
Kako se može videti u komentarima, mnoge je ova situacija podsetila na scenu iz filma "Tri palme za dve bitange i ribicu", kada Srđan Žika Todorović peva pod prozorom Dubravke Mijatović.
  • steva

    21.11.2023 21:38
    @lima 2
    još se razmišlja....
  • shone

    21.11.2023 10:47
    užas
    iz doma sam i videsmo celu sitaciju - moram vas razočarati, ali nije zasada nije ništa postigao - devojka se još odlučuje... u međuvremenu....
  • anica

    21.11.2023 10:14
    lapo, ali teško..
    svakako lep gest od njega, ali budimo realni - teško da će ovako nečim osvojiti devojku ! Iako će se većina ženske populacije "topiti" u komentarima - u stvarnosti im ovako nešto ne bi bilo privlačno i desilo bi se hiljadu puta viđeno - on je jako fin, pažljiv, romantičan, ali nije to to !!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Preminuo Živan Berisavljević

Veliki borac za Vojvodinu i kritičar nacionalizma, nekadašnji visoki funkcioner Titove Jugoslavije i ambasador SFRJ u Londonu Živan Berisavljević preminuo je u 89. godini.