"ProGlas" večeras u Novom Sadu: Ivanka Popović, Bjela, Kesić - ispred Radničkog doma veliki ekran

Tribina inicijative "ProGlas" održaće se večeras u Novom Sadu.

Zbog velike zainteresovanosti građana za događaj, organizatori su poručili da će ispred ulaza u Radnički dom, gde se održava tribina, biti postavljen ekran na kom će građani moći da prate događaj.

Najavili su da će tekst i ciljeve inicijative, koji se tiču buđenja društvene svesti i izlaska na glasanje, u Novom Sadu predstaviti reditelj i glumac Dragan Bjelogrlić, profesorka Ivanka Popović, profesorka Marijana Pajvančić, profesor Filip Ejdus, reditelj Srdan Golubović i novinar i voditelj Zoran Kesić.

"Inače, organizatorima tribine nije omogućeno iznajmljivanje većeg prostora, dok su u Kragujevcu vrata zatvorena za dolazak predstavnika inicijative, odnosno, odbijen je zahtev za korišćenje sale", saopštili su inicijatori ProGlasa.
 
Tribina će početi u 18 časova. Radnički dom se nalazi na Bulevaru Mihajla Pupina 24. 
 
Inicijativu "ProGlas" pokrenuli su Ljubomir Simović, Vladimir Kostić, Ivanka Popović, Miodrag Majić, Miodrag Jovanović, Dragan Bjelogrlić, Vladica Cvetković, Svetlana Bojković, Gojko Božović, Srdan Golubović, Biljana Stepanović, Filip Ejdus, Tamara Džamonja Ignjatović i Petar Peca Popović.
 
Inicijativu je do sada potpisalo više od 120.000 građana.
  • Ns

    20.11.2023 14:38
    Neverovatno
    Neverovatno je kako narod površno prima informacije a spremni smo da komentarišemo sve i svašta.
    Neće glumci i ostali potpisnici proglasa da se kandiduju da vode dežavu!!!
    Ovo je samo inicijativa za budjenje naroda da izadju na izbore.
    A kako reče @Svetlana dosta nam je ovaj komedijaš i loš glumac za ceo život.
  • Ralle

    20.11.2023 14:36
    Ko je ovde komedijas..zbogom pameti...pa da, vi zivite u pinku sa elitom,sta ce vama univerzitetski profesori i prava elita,sta ce vama pamet i radost sto su nam ukrali pink i njegovi tvorci,kad vi zivite u vasoj eliti i to vam je dovoljno,nazalost..
  • Trivun

    20.11.2023 13:54
    Ja pa Ja
    Ljudi moji, da li je moguce da i mi mislimo da nam drzavu mogu da vode zabavljaci i umetnicki performeri tipa Kesica i Bjele. Zar nam Zelenski nije dobra lekcija? Da nam prefiks "prof. dr" Pajvancic i Popovic, oduzme ono malo kritike za upitno liderstvo - pa one ni sebi nisu mogle da pomognu na Pravnom fakultetu UNS-a i Univerziteta u Beogradu. Biti posebno glasan u predizbornom mesecu znaci samo jedno, lov u mutnom za preporuku nekog uhlebljenja posle izbora. Naravno, ako "njini" pobede, sto je vrlo, vrlo neizvesno - zato su i tako glasni i uporni poput cirkusa. Sta mislite gde ce takvi biti u februaru, martu . . .?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti