Havarija na Institutu za onkologiju Vojvodine, aparati za zračenje van funkcije iz predostrožnosti

Na Institutu za onkologiju Vojvodine u Sremskoj Kamenici, usled havarije na hidrantu koji se nalazi u sklopu gradilišta "Kamenica 3", voda je prodrla u suterenske prostorije objekta "Kamenica 1".
Havarija na Institutu za onkologiju Vojvodine, aparati za zračenje van funkcije iz predostrožnosti
Foto: 021.rs
Iz bezbednosnih razloga četiri aparata za zračenje su van funkcije dok se vlažnost vazduha ne dovede na nivo prihvatljiv za rad aparata, navodi se u saopštenju Instituta.
 
Dodaje se da su odmah preduzete sve mere u cilju sanacije, procene štete i reorganizacije rada.
Navodi se da je Institut za onkologiju Vojvodine nastavio da pruža odgovarajuću zdravstvenu negu svim pacijentima, kako u pogledu terapijskih, tako i dijagnostičkih procedura, s obzirom na to da je uveden rad u tri smene na preostalim raspoloživim aparatima u okviru sva tri instituta u Sremskoj Kamenici.
  • Sojka ptica

    24.11.2023 15:04
    Zračenje
    Pa koji to veliki stručnjak pacijentu kaže da 4 zračenja ne mora da završi. Au kakav javašluk.
  • Лепа

    22.11.2023 06:08
    GAT
    Zahvaljujući burazersko debeovskoj šemi za gradnju i rekonstrukciju sve što dotaknu uruše.Odavno je neizdrživo.Zračenje se inače čeka,a sad je nemoguće završiti terapiju.Ostalo mi je 4 do kraja, rekli su mi da ne moram da završim...
  • Srba

    21.11.2023 23:43
    Da su birali nisu mogli gore da izaberu šta će da upropaste.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti