Orthodox Celts i Blaža & Kljunovi na Zimskom Blokstoku u Fabrici

Prva subota u decembru je, sada već tradicionalno, rezervisana za zimsko izdanje najstarijeg aktivnog novosadskog festivala rokenrol muzike.
U čuvenu Fabriku, mnogima omiljeni koncertni prostor u Novom Sadu, 2. decembra stiže nekoliko sjajnih bendova, koje predvode novosadskoj publici posebno dragi Orthodox Celts i Blaža & Kljunovi.
 
"Poznato je da Kelti i Blaža imaju sjajnu 'prođu' u Novom Sadu, te da su kroz decenije izgradili takav odnos sa ovdašnjom publikom da je svaki njihov nastup prepun pozitivne energije", ističu iz organizacije festivala i dodaju da su ponosni na saradnju koju Blokstok ima sa SKCNS "Fabrika". 
Organizatori ističu da su na prošlogodišnjem Zimskom Blokstoku, nastupom legendarnog Zabranjenog pušenja podigli sopstvenu lestvicu na viši nivo u organizacionom i tehničkom aspektu, te obećavaju da će i ovog puta svirka biti po najvišim standardima.
 
Pored navedenih bendova, nastupiće još i čuveni ladovički pankeri Ćepeni Ćunci, po mnogima "najiskreniji pank bend u Srbiji". Retko su u Novom Sadu, ali imaju vernu bazu koja željno iščekuje da ih vidi i čuje. 
Za kraj (ili bolje rečeno početak, ako govorimo o satnici festivala), tu su momci iz Zrenjanina "Uroš i nejaki", ovogodišnji pobednici konkursa koji Blokstok festival tradicionalno organizuje za mlade autorske bendove.
 
Blokstok je u godini u kojoj slavi veliki jubilej od četvrt veka postojanja odlučio da svoju vernu publiku nagradi više nego popularnim cenama ulaznica. 
 
Promotivna cena od 800 dinara važi do 30. novembra, a ulaznice se mogu kupiti posredstvom GigsTix prodajne mreže.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti